Няколко идеи къде да заведеш гаджето си на среща

2014-10-02 16:45:00
Няколко идеи къде да заведеш гаджето си на среща
Снимка: freedigitalphotos.net

Когато се влюбиш, обикновено (за да не кажем винаги) умът излита на далеч. Ето защо не е зле да хвърлиш един поглед на тази статия и да събереш малко идеи на какви места може да заведеш гаджето си. Вместо да се опитваш да мислиш, когато Купидон те е уцелил с любовната си стрела, може да се възползваш наготово от някое от предложенията по-долу.

 

Заведи я на концерт. Момичетата обожават музиката (а и момчетата). България стана притегателна точка за много световни звезди от сферата на музиката през последните години. Стига да можеш да си го позволиш, изненадай гаджето с два билета за концерт на любимата група или изпълнител. Има и компромисен вариант – бар или заведение, в което ще пее някой роден талант, който представлява любимия стил на половинката ти.

 

 

Игра на билярд. Изиграйте няколко игри на масата с шестте отвора. Това е страхотен начин да правите нещо заедно, в периода на встъпителното опознаване, когато сте още млади гаджета. Дали ще играете двама на двама (ти и тя срещу други двама) или един срещу друг, билярдът е забавен, увлекателен и достъпен.

 

Разходка с колела. Алекса Вега и Карлос Пена доказаха, че някои от най-прекрасните срещи изискват нула усилия. Техният пример е на четири колела – с АТВ през калта, но ти спокойно можеш да го адаптираш с колела в планината или парка (в зависимост от спортната подготовка на гаджето). Колелото ще върне детски спомени, а с тях и много смях и забавление.

 

Поспортувайте заедно. В зависимост от предпочитанията може да бъде във фитнес-залата, на спортната площадка в парка или с топка на плажа. Както мнозина треньори казват – „двойките, които стигнат до точката на умората заедно, остават заедно по-дълго.” Благотворното влияние на спорта върху секса е друга причина да го практикувате заедно.

 

Отидете на боулинг. Зародила се в Германия като „кегелбан”, играта за кратко време печели милиони почитатели по целия свят. За играта не се искат никакви специални умения, а в същото време ще позволите на момичето да разкрие духа си на състезател, пък и може да и позволиш да те победи няколко пъти за да е пълно щастието й. Празни пластмасови бутилки в парка, заедно с тенис-топка могат да бъдат перфектен заместител на открито.

 

Посещение в зоопарка. Не е никак скъпо, като добавим отстъпките за ученици и студенти, а освен това животните са гаранция за доброто ви настроение – те винаги знаят как да ви усмихнат. Кое момиче няма да изпадне в умиление при вида на пухкави и гальовни четириноги или ярко обагрени птици?

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
WickedSick
преди 9 години

Картинга е много добра идея също :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия