Нещата, които притесняват мъжете по време на секс

2014-09-12 16:59:00
Нещата, които притесняват мъжете по време на секс
Снимка: Dreamstime

Повечето хора се притесняват преди, по време и след секс, особено ако отскоро си имат нов интимен партньор. Докато жените нямат проблем да обсъждат нещата, които ги притесняват с приятелките си, мъжете не говорят за своите страхове. Ако все пак искаш да разбереш от какво се притесняват представителите на силния пол, има откъде да го научиш:

 

Ранното свършване - достигането на оргазъм преди партньорката притеснява 65% от мъжете, без значение дали това ще стане 15 минути по-рано или 3. Ако искаш да помогнеш на приятеля си да не се притеснява, че е свършил преди теб, наблюдавай го. Когато забележиш, че дишането му е накъсано, челюстта силно стисната, а мускулите – стегнати, сменете позата или направете кратка пауза. Междувременно се пипайте и целувайте, за да не угасне страстта.

 

 

Не знам как да я накарам да стигне до оргазъм - чувствителните жени свършват доста лесно, но има и такива, при които трябва мъжът трябва да се потруди повече. Не е нужно да го измъчваш, дай му насоки, които ще му помогнат да ти достави така желаното удоволствие.

 

Май не ѝ доставям достатъчно удоволствие по време на орален секс – мъжете не знаят какво харесва партньорката по време на орални ласки, затова стрелят на сляпо. И тук е добре да му подскажеш какво ти доставя удоволствие. Даже може да му покажеш от вътрешната страна на бедрата.

 

Страх ме е да не забременее – ако приятелката ти пие противозачатъчни или ползвате презерватив, няма от какво да се притесняваш. Да, винаги има шанс да стане някакъв гаф, но така или иначе най-сигурният начин да се избегне нежелана бременност е да не се практикува секс, а това надали ти допада като идея, така че просто не го мисли. Ако сте достатъчно внимателни и не ползвате евтини кондоми, надали ще се скъса презерватива и ще се случи нещо.

 

Май не ѝ харесва да ми прави орална любов - мъжете обожават ласките в областта на члена, но цели 44% от тях се притесняват какво ти се върти в главата, докато им доставяш това удоволствие. Затова се старай да му покажеш, че ти харесва и нямаш нищо против да го правиш.

 

Притеснявам се, че ми е малък – спокойно, не си единствен. Повечето мъже се притесняват за размера на члена си. Статистиката обаче показва, че тези, които си мислят, че имат малък пенис, всъщност са със среден размер, който напълно задоволява нуждите и желанията на жените. 

 

Мисля си, че тя симулира оргазъм – истината е, че над 50% от жените наистина го правят, за да не наранят егото на партньора си. По-добре седнете и поговорете на тази тема и я питай какво ѝ доставя удоволствие, за да наблегнеш на него по време на секс.

 

Не знам какво ще си помисли като ѝ разкажа сексуалните си фантазии – близо половината от мъжете се притесняват да не бъдат отхвърлени или съдени заради нещата, които харесват по време на секс и от които се възбуждат. За да избегнете този неудобен момент и да предразположиш партньора си да бъде искрен с теб, разкажи му първа ти своите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия