Какво НЕ бива да правиш и да казваш в леглото (+ 18)

2013-01-03 12:30:00
Какво НЕ бива да правиш и да казваш в леглото (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Статията НЕ се препоръчва на лица под 18-годишна възраст!

 

Напълно нормално е хората, които отскоро водят полов живот, да правят грешки. Но има такива, които са в състояние да накарат всяка една жена да си тръгне от леглото ти, докато ти се чудиш какво толкова е станало.

 

Виж няколко неща, които НЕ бива да правиш преди, по време и след секс:

 

Не прекалявай с мръсните думи – има жени, които си падат по тези неща, но за да се отпуснеш и да ги говориш, трябва да си убеден, че и твоята приятелка ги харесва. В противен случай по-добре не рискувай. Ако все пак на теб ти харесва и искаш да провериш дали и тя си пада по мръсните думички, започни полека и се постарай да не прекаляваш и мръсотиите да не станат гнусотии, от които тя да се отврати.

 

 

Не бъди груб – както има жени, които харесват мръсните думи, така има и такива, които си падат по грубия секс. Ако обаче не сте си достатъчно близки и не си сигурен, че тя е от тях, бъди мило в леглото.

 

Не й показвай секс играчките си още първия път – по принцип жените са тези, които си падат по секс играчки, но има и мъже, които са привърженици на тези неща. Хубаво е тези неща да се обсъждат предварително, за да няма изненадани по средата на сексуалния акт. Дамите, които правят консервативен секс, биха се изненадали, даже стреснали, ако има извадиш камшици, белезници и т.н. Затова изчакай да мине време, обсъдете въпроса и ако тя е съгласна, чак тогава си покажи колекцията от играчки.

 

Не я карай да ти вика „татенце“ - дори ти да си по-голям от нея, не я карай да говори такива извращения. Това нито е готино, нито те прави привлекателен в нейните очи. Има по-готини мили обръщения, избери си друго, но не и това.

 

Не й разказвай мръсните си фантазии – все пак те са си за лична употреба, особено ако в тях участват други жени, освен приятелката ти. Ако обаче са свързани единствено и само с нея и тя е отворена към такива неща, разкажи й за какво мечтаеш и като нищо следващият път, когато правите секс, гаджето ти да ти сбъдне мечтите.

 

Не е трудно да задоволиш една жена, стига да се държиш мило с нея и да не я караш да прави нещо насила. Сексът е, за да доставя удоволствие и на двамата партньори, егоистично е само единият да се чувства добре под завивките.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DariVonVanity
преди 11 години

Татенце :D

DENKAZ
преди 11 години

И защо все грешките трябва да са в мъжете?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия