Уголемяване на пениса - заслужава ли си?

2014-09-01 16:34:00
Уголемяване на пениса - заслужава ли си?
Снимка: Dreamstime

Има мъже, които по рождение са надарени. Има и такива, които не могат да се похвалят с големи пениси, но са доволни от техния размер. А има и мъже, които имат малки полови органи и цял живот изпитват комплекси и се притесняват, когато се озоват с ново момиче в леглото. Голяма част от тях често си мислят дали не е добра идея да се подложат на уголемяване на пениса. Има най-различни варианти - хапчета, кремове, упражнения и дори пластична хирургия. Почти никое от тях обаче няма така желания ефект, а тези, които водят до промяна, обикновено имат тежки странични ефекти, които могат да навредят сериозно на здравето и дори да доведат до импотентност.

 

Колко малък е малкият пенис?

 

Статистиката показва, че средно еректиралият мъжки полов орган е между 12 и 15 сантиметра с обиколка от 10 до 12 сантиметра. Мъжете, които имат микропенис, определено се притесняват за размера си, защото техният еректирал пенис е с дължина под 7 сантиметра. До това състояние може да се стигне заради генетични или хормонални проблеми, болестта на Пейрони или операция от рак на простатата.

 

 

Повечето мъже обаче, които искат да добавят някой друг сантиметър към пениса си, всъщност имат среден размер и няма за какво да се притесняват. Те обаче живеят с мисълта, че членът им е малък, защото не могат да установят правилно размера си – като го погледнат отгоре, мъжете виждат пениса си от неудобен ъгъл, който го прави да изглежда по-малък, отколкото е в действителност.

 

Има обаче и мъже, които просто искат да имат по-голям пенис, те направо са обсебени от тази идея. Тяхното състояние се нарича penile dysmorphic disorder и наподобява анорексията при жените, които смятат, че са дебели, въпреки че са изключително слаби и имат нужда от напълняване, а не от отслабване.

 

Как пенисът да изглежда по-голям?

 

Най-ефективният и безопасен начин да постигнете това е като се отървете от излишните килограми. Отслабнете и ще видите как част от пениса, която е скрита от мазнините на корема ви, ще излезе наяве и ще може свободно да я ползвате по време на секс, без да ви пречи огромния корем.

 

Какви методи за уголемяване на пениса съществуват?

 

Вакуумна помпа – пенисът се поставя вътре, а полученият вакуум привлича допълнително количество кръв в него, което го прави еректирал и малко по-голям. След това се поставя пръстен, който пристяга пениса и задържа кръвта, за да не оттече обратно в тялото. Ефектът е краткотраен – докато пръстенът е върху члена. Използването му за повече от половин час може да доведе до трайно увреждане на тъканите.

 

Хапчета, кремове и др. - специалистите съветват мъжете да не се подлъгват на примамливите реклами, защото никое от тези неща не дава така желания резултат.

 

Разтягане с тежести – пенисът не е мускул, така че не съществува упражнение, което да доведе до неговото уголемяване. Ако искаш да уголемиш пениса си с малко, трябва да си упорит и постоянен и да носиш тежести, закачени за члена, по 8 часа дневно в продължение на поне шест месеца. Ефектът, който евентуално ще постигнеш, е уголемяване на пениса с 1 сантиметър, но рискът не си заслужава, защото може да си увредиш тъканите, да спукаш кръвоносните съдове и т.н. А и би ли издържал с тежести на пениса по 8 часа дневно?

 

 

Пластична хирургия – може да се сдобиеш с по-голям пенис, ако доброволно легнеш под ножа. Може да удължиш мъжкия си полов орган, а може и да го направиш по-дебел. Страничните ефекти не са никак малко и не си заслужава да рискуваш – намалена чувствителност, инфекции, увреждане на нерви, трудно постигане на ерекция и т.н..

 

Колкото и да ти се иска да имаш по-голям пенис, не бива да излагаш здравето и живота си на риск, за да се сдобиеш с няколко сантиметра отгоре. Все пак не е важен размерът, а това какъв любовник си в леглото. Дай всичко от себе си по време на секс и не се притеснявай за размера на пениса си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия