Как да свалиш момче, което си има гадже

2016-09-24 14:52:00
Как да свалиш момче, което си има гадже
Снимка: Dreamstime

За добро или за лошо, сърцето не пита и понякога се влюбва в най-подходящият човек. Може да става въпрос за човек, който се държи лошо с теб, който не ти е на нивото или пък вече е зает. Ако е последното, това е нещо поправимо. За съжаление, повечето момчета, които са свестни и си струват, са заети. Нормално, кой ще ги остави сами, при положение, че има толкова много представители на мъжкия пол, които не знаят как да се държат с жената до себе си. По принцип не е добра идея целенасочено да разваляш нечия връзка, но ако си решила да го направиш, няма кой да те спре.

 

Какво да правиш, за да спечелиш момче, което си има гадже?

 

Установи контакт – момчето няма как да те забележи, ако не комуникира с теб. Опитай се да го заговориш да потърсиш помощта му, представителите на силния пол обичат да помагат на беззащитните дами. Ако се познавате и учите в един клас или училище, може да го помолиш да ти помогне с някоя домашна работа или за някое контролно. Възможно е той да ти откаже, ако приятелката му е ревнива или се досеща, че искаш помощта му, защото си падаш по него. Бъди готова за отказ от негова страна.

 

 

Покажи му, че го харесваш – ако не те отблъсне и понякога търси компанията ти, явно и той има интерес към теб. Покажи му, че ти е симпатичен и ще се радваш да прекарвате повече време заедно. Но не прекалявай и не му се обяснявай в любов, просто му покажи, че го харесваш. Всеки път, когато ти помага за нещо, трябва да му благодариш. Може да е словесно, а може и да отидете някъде и да го почерпиш, така ще имаш възможност да прекараш допълнително време с него.

 

Говорете си – възможно е понякога да говори за връзката си, за това колко е щастлив с половинката или напротив. Ако говори спокойно пред теб за щастието си, най-вероятно те приема само като приятелка и не подозира за твоя интерес към него. Ако обаче се оплаква от приятелката си, това е хубаво за теб. Трябва да го изслушваш и да му даваш съвети, така с течение на времето ще се сближите, проблемите във връзката му надали ще се решат, и той ще се влюби в теб, защото си била най-близкият му човек, когато е бил уязвим. Затова колкото и да ти е трудно да слушаш за нея и да му даваш съвети, трябва да успееш да го направиш, за да се приближиш към сърцето му.

 

Постарай се да му се харесаш – това, разбира се, не означава, че трябва да се правиш на такава, каквато не си. В никакъв случай не си слагай маска, защото рано или късно ще ти се наложи да я махнеш. Бъди естествена, но не говори за своите недостатъци. Ако той ти каже, че мрази да ходи по магазините с приятелката си, може да му кажеш, че ти винаги ходиш с приятелки, защото знаеш колко досадно е това за момчетата. Това определено ще му се хареса. Ако обичаш да гледаш футбол, също може да му го споделиш, защото не са много момичетата, които предпочитат да гледат футболна среща, отколкото да отидат в мола или на кафе.

 

Обличай се готино – облеклото ти е от значение, затова не бива да го пренебрегваш. Обличай се със секси дрешки, но се постарай да не са прекалено разголени, защото рискуваш да му направиш лошо впечатление. Избери дрехи, които ти стоят добре и подчертават сексапила ти.

 

Постарай се да те види с друг – възможно е той да си мисли, че си свободна или че не се харесваш на момчетата и поради тази причина да не си пада по теб. Когато обаче те види в компанията на друг, със сигурност няма да му стане приятно. Постарай се да се засечете някъде, уж небрежно, и проследи неговата реакция. Не е нужно да се целуваш с въпросното момче, защото рискуваш да отблъснеш този, по когото си падаш, достатъчно е да ви види заедно да се забавлявате и да си прекарвате добре.

 

 

Обърни внимание на външния си вид – трябва да изглеждаш максимално добре, за да привлечеш вниманието му. Трябва обаче да си естествена. Нека косата ти изглежда добре и е с блясък, но да не си личи отдалеч, че преди няколко часа си била на фризьор. Няма нищо по-хубаво от естествената красота, затова се постарай да я постигнеш, макар и с професионална помощ. Важното е да не си личи колко много време си отделила, за да изглеждаш толкова добре.

 

Оплачи се от гаджето си – може да си нямаш приятел, но това не означава, че не може леко да го излъжеш, че до днес си имала, но сте се разделили, защото той не е човекът, за когото си го мислела. Разкажи му за нещата, които бившият ти е причинил, но не драматизирай излишно и не използвай обидни думи. Просто му сподели. Ако си говорите по телефона, помоли го да се видите, защото имаш нужда да се разведриш. Може да го помолиш за прегръдка и да гледате някакъв готин филм заедно, за да се разсееш. Ако се стигне до целувка, се отдръпни и му кажи, че е зает и ти нямаш намерение да разваляш връзката му.

 

Дай му време - ако той показва интерес към теб и нещата с приятелката му не вървят, дай му известно време, за да прекрати връзката си и да ти обърне внимание. Не бива да бъдеш втора дупка на кавала, той или ще бъде само с теб, или по-добре си потърси друг, който ще те оцени и ще ти отдели достатъчно от вниманието си.

 

Винаги си имай едно на ум - щом той е способен да флиртува с друга, докато има връзка и да зареже приятелката си заради друго момче, възможно е рано или късно да ти извърти този номер и на теб. Трябва винаги да си имаш едно на ум и да му нямаш пълно доверие, поне не в началото.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
the...dreamer
преди 7 години

До DragonLady: Явно тази която е писала статията е склонна да прави такива работи. :)

the...dreamer
преди 7 години

Браво ! Колко морално и етично само ! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))П.С. Отвращавате ме. :)

Teen after 13 days
преди 9 години

На мен ми хареса.

Steve.md_baby
преди 9 години

това да не е статия за детската градина ...по малоумно нещо не бях чела скоро в тоя сайт

samsam
преди 9 години

Аз предлагам да вземете да напишете обратната статия а именно- как за свалим момиче,което си има гадже.

DragonLady
преди 9 години

По-*** статия не можахте ли да измислите? Никоя нормална жена/момиче, няма да тръгне да се сваля със женен/обвързан мъж!

ina7
преди 9 години

Искам някоя статия как да забия щастливо женен мъж с поне 2 деца, за които да се грижи и искам резултата да е той никога повече да не ги види и да накара жена си да се чувства като ***, така и така сте тръгнали с тея статии, може ли?

granger
преди 9 години

Обявявам статията за една от най-*** изобщо!

Анонимен
преди 9 години

"За добро или за лошо, сърцето не пита и понякога се влюбва в най-подходящият човек. Може да става въпрос за човек, който се държи лошо с теб, който не ти е на нивото или пък вече е зает." ахахахха

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия