Списък на нещата, които отблъскват мъжете по време на секс

2014-08-11 14:35:00
Списък на нещата, които отблъскват мъжете по време на секс
Снимка: Dreamstime

По принцип жените са доста по-критични що се отнася до уменията на мъжете в леглото. Това обаче не означава, че представителите на силния пол винаги са доволни от това, което прави тяхната половинка по време на секс. Има грешки, които жените трябва да се стараят да не допускат, когато правят любов с партньора си. Виж кратък списък на нещата, които отблъскват мъжете по време на секс:

 

Прекалено много говориш – не бива да си мълчиш през цялото време, но и не бива да прекаляваш с разговорите. Ако искаш да споделиш нещо, трябва да го направиш преди или след секс, а не по време на акта. Шегите също не са добра идея. Вместо да разсейваш себе си и партньора си с излишни приказки, отпусни се и са наслади на случващото се.

 

 

Не харесваш оралната любов – мъжете обожават оралните ласки и съответно никак не си падат по жени, които отказват да им доставят това несравнимо удоволствие. В никакъв случай не бива да показваш, че те е гнус от пениса му, защото това ще съсипе мъжкото му его.

 

Имаш комплекси относно външния си вид – почти няма жена, която да не намира неща в себе си, които не харесва. Трябва обаче да се постараеш да не ти личи, че се притесняваш от тялото си, защото това поведение отблъсква мъжете. Глупаво е да караш половинката си да правите секс на тъмно, защото имаш комплекси. Мъжете обичат да гледат голото тяло на партньорката си и когато правите секс на загасени лампи, ти му отнемаш тази възможност. Истината е, че повечето представители на силния пол не забелязват нещата, които те притесняват, затова не разваляй удоволствието от секса с излишни комплекси.

 

Прекалено груба си – ако обичаш да правиш груб секс, трябва да се увериш, че и партньорът ти си пада по него, в противен случай рискуваш да го отблъснеш с поведението си. Мъжете, които не харесват грубостите по време на секс, не се възбуждат от хапане, дращене, шамари и т.н. Ако партньорът ти предпочита нежните ласки по време на секс, ще трябва да се примириш и да бъдеш по-мила.

 

Не искаш да разнообразявате позите – има жени, които харесват 2-3 пози и правят секс само в тях. Това обаче рано или късно писва на мъжете. Не е нужно всеки път да изпробвате нови пози, но трябва от време на време да ги разнообразявате. Може пък случайно да се натъкнете на поза, която ви доставя много повече удоволствие от тези, които практикуваш от години.

 

Бельото ти не е секси – мъжете може да бързат да свалят бельото на партньорката си, но това не означава, че няма да забележат, ако бикините ти са стари, избелели и изглеждат мръсни. Затова се старай бельото ти винаги да изглежда добре и по възможност да е секси. Ако не обичаш да носиш изрязани гащички, слагай си ги, непосредствено преди да правиш секс, за да зарадваш партньора си.

 

 

Не се поддържаш – на всяка жена се случва от време на време да не изглежда перфектно и това е нещо простимо. Мъжете обаче не обичат да бъдат интимни с неподдържани момичета, затова се постарай да не бъдеш от тях. Обезкосмявай се редовно и поддържай маникюра си.

 

Като дърво е – за представителите на силния пол най-големият кошмар е да правят секс с жена, която е като жив труп в леглото. Трябва да се стараеш да поемаш инициативата преди и по време на секс. На мъжете не им е кеф да си просят секс и да виждат, че го правите, само за да им удовлетвориш желанието и задоволиш нуждите. В никакъв случай не бива да изглеждаш така, сякаш за теб сексът е задължение, а не удоволствие.

 

Прекалено шумна си – да издаваш звуци по време на секс е нещо напълно нормално, но има жени, които не просто стенат, те направо крещят и това подлудява мъжете /но не в добрия смисъл на думата/. Ако си от по-шумните, хубаво е предварително да предупредиш партньора си и да се постараеш да увеличаваш силата на стоновете постепенно, а не да започнеш да крещиш още от първия тласък.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия