Джаджа показва на мъжете дали се представят добре в леглото

2014-08-08 11:11:00
Джаджа показва на мъжете дали се представят добре в леглото
Снимка: thinkstockphotos.com

Представителите на силния пол винаги са се интересували от представянето си в леглото. Те вече могат да разберат какви са техните качества, без да се налага да разпитват половинката си и да ѝ се доверяват на сляпо. Може да разбереш повече за своите сексуални възможности, благодарение на пръстена СексФит. Той ще ти покаже, без да те залъгва, дали доставяш достатъчно удоволствие на половинката си, пише в. „Daily Star“.

 

 

Сигурно очакваш пръстенът да се нахлузва на някой от пръстите на ръката, както се прави с доста други високотехнологични приспособления, които се поставят на китката, например. Той обаче се поставя на доста по-интимно място – мъжкият полов орган. Пръстенът получава данни, които показва на своя притежател и по този начин му помага да подобри сексуалните си умения.

 

Когато джаджата е поставена на пениса, тя вибрира, като по този начин допринася за влизане в идеален ритъм. Когато той бъде постигнат, пръстенът излъчва LED светлини.

 

След края на сексуалния акт събраните данни се изпращат към специално приложение на смартфона чрез блутут връзка и неговият притежател може да разбере как се е представил в леглото.

 

Пръстенът СексФит все още е само прототип, така че ще трябва да изчакаш известно време, ако искаш да разбереш дали си добър любовник.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия