Най-нестандартните места, където хората правят секс [част втора]

2014-08-05 11:20:00
Най-нестандартните места, където хората правят секс [част втора]
Снимка: thinkstockphotos.com

Повечето хора са наясно, че сексът е важен и трябва да им доставя нужното удоволствие, за да може връзката помежду им да е ОК и да се развива. Затова и голяма част от двойките полагат усилия, за да разнообразяват сексуалния си живот. Виж едни от най-странните места, където влюбени са се отдавали един на друг: 

 

 

На балкона – това е много удобно място, особено ако живееш на висок етаж и възможността да те види някой е сведена до минимум. Постели си нещо удобно на пода, за да не те боли гърба на другия ден.

 

Под леглото – за повечето хора секс на тясно и неудобно място не е примамлива идея, но някои хора обичат да експериментират по всякакъв начин. Ако ти е омръзнало да правиш секс на леглото, но не искаш да опиташ нещо по-екстремно, премести се половин метър надолу от обичайното място.

 

Пред голям прозорец – тази идея определено ще се хареса само на хората, които имат ексхибиционистични наклонности. Така хем правиш секс на достатъчно открито място, за да те види някой, хем на сигурно у дома. Ако обаче не си падаш по екстремните изживявания, пропусни това предложение.

 

На покрива – тази идея също е много готина, защото си на открито, навън, а в същото време шансът някой да ви сгащи е минимален. Може да го направите през деня или вечерта, когато има звезди на небето и атмосферата е по-романтична. Носете си одеало, което да си постелете, за да не се оплаквате от болки в гърба на другия ден.

 

В снега – сега няма къде да намериш сняг навън, но след няколко месеца идва зимата и тази година може да е по-щедра откъм сняг в сравнение с миналата. За да правиш секс в снега, трябва да си издръжлив на студ, защото в противен случай рискуваш да прекараш следващите няколко дни в леглото с висока температура.

 

 

На лодка/водно колело – определено ще си изкарате невероятно, особено ако намерите подходящо местенце. Наемете си лодка или водно колелото и отидете там, където има най-малко хора. Най-добре е да го направите рано сутринта през седмицата, когато шансът да сте единствените е най-голям. Внимавайте да не паднете във водата!

 

Под водопад – водата действа еротично на повечето хора. В България има водопади, така че все ще успеете да си намерите някой по-спокоен, особено ако отидете на разходка през седмицата.

 

На гробищата – това изживяване определено не е за всеки. Не се препоръчва на вярващите, които смятат, че по този начин оскверняват гробовете, нито на тези, които се страхуват от духовете. Останалите, ако смятат, че е редно да го правят на гробищата и това им действа възбуждащо, няма лошо да опитат. Пазете се от охраната!

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия