Няколко мита за секса [част първа]

2014-01-09 20:30:00
Няколко мита за секса [част първа]
Снимка: Dreamstime

Кои са най-често срещаните сексуални заблуди? На практика в днешно време повечето традиционни разбирания от миналото, вече съвсем не са верни. Други пък са психически обосновани и са истина. Сега ще ти разкажем повече.

 

Мъжът иска само секс. Това не е вярно. Всеки ден има двойки, които сключват брак. Нали не мислиш, че това се случва на сила и милиони мъже по света го правят само и само, защото така „трябва"? Емоционалната страна на сексуалността е важна не само за жените, но и за мъжете. 80% от силния пол разглеждат секса като важен фактор за продължителността на отношенията и брака, а при жените тази цифра е 83%.

 

Той се хваща с всяка – няма смисъл да се занимавам с такъв мъж! Това е истина. Има мъже, които не търсят любов и топлота, харесва им да правят само секс с жените и постоянно да имат нови. Тези мъже често пъти го правят заради някакъв комплекс, например били са дълбоко наранени от жена. В крайна сметка всеки си намира майстора, но съветът ни е да не се хващаш с такова момче и да не очакваш нищо сериозно от него.

 

Мъжът иска секс по-често от жената. Това не е вярно. При 43% от случаите жените са тези, които заявяват, че не са удовлетворени от количеството секс с партньора си. Според жените, идеалното количество секс е 3 пъти седмично.

 

 

Ако той мастурбира, значи не ме харесва достатъчно. И това не е вярно. Този факт е свидетелство за това, че мъжът има сексуално желание. Ако жената приеме този факт, тя има шанс винаги да получи секс. В някои случаи просто трябва да се обсъди дали не му липсва нещо, а пък да не знае как да ти го каже. Но определено не означава, че не те харесва.

 

Ако той ме види в обикновеното ми бельо, ще спре да ме харесва. Това не е така. Мъжете в много случаи се отличават от жените с това, че могат да се концентрират по-силно от тях върху едно конкретно нещо. Така той може изобщо да не забележи бельото, което си нарочила за грозно, повече ще се интересува какво има под него.

 

Целувките са по-хубави от секса. Това понякога е вярно. За жените целувките са много интимен жест и понякога са по-важни от секса. Повечето жени смятат, че мъжът, който умее да се целува, е добър любовник. Истината е, че няма такава зависимост.

 

Опитът има значение в кревата. Това е така. Жената приема мъжа, който знае как да се държи с нея и умее да я ухажва. Освен това, по-опитният мъж в леглото е по-уверен в себе си, а това е привлекателно за жените.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия