Няколко готини места, където може да правите секс

2014-01-15 14:41:00
Няколко готини места, където може да правите секс
Снимка: Dreamstime

Хората, които разнообразяват сексуалния си живот, определено са щастливи и се радват на качествен секс. За да бъде една връзка здрава и за да не си омръзнете, трябва да полагате усилия в леглото. Като споменахме думата легло ... май е по-добре за известно време да забравите за него или поне да не правите секс всеки път там. Има и други интересни и приятни места, подходящи за сексуални подвизи. Вижте кои са те:

 

В съблекалня – ако ходите с гаджето си заедно на фитнес, може да използвате една обща съблекалня, особено ако залата не е от най-посещаваните или вие ходите, когато има по-малко хора. Издебнете момент, когато съблекалнята е празна и се отдайте на един бърз и щур секс.

 

 

В кино – за да бъде салонът празен, трябва да отидете на някоя ранна прожекция на някой не толкова известен филм. Най-добре е кино салонът да не се намира в София или друг голям град, защото в големите кина рядко залите са с по 2-3 души. И бъдете внимателни! Дори да няма никой друг в залата, може изведнъж да влезе някой от персонала, който е решил да гледа същия филм ...

 

Във входа – това е доста подходяща идея за хора, които все още живеят с родителите си. А и си има тръпка. Мисълта, че във всеки един момент някой може да излезе от апартамента си и да ви види ви подлудява. Хубавото на стълбището е, че е просторно, топло и може да избягате, когато чуете шум наблизо.

 

На покрива – това е друго доста добро предложение, но си го запазете за лятото. Там надали ще се намери някой, който да ви притесни, освен ако не вдигнете много шум, когато се качвате и някой съсед от последния етаж не ви чуе и не отиде да провери какво става. Вземете си одеало и mp3 player с вас, за да ви е топло и да си създадете приятна атмосфера.

 

Във влака – определено българските железници не са особено приятни, но има и вагони, което не са лоши. Вземете си спален вагон и се отдайте на страстите си.

 

На лифта – това наистина е екстремно и готино преживяване. Представете си как сте на лифта, има хубава гледка и в същото време правите любов с половинката си. Звучи много хубаво, нали? Все пак не се отплесвайте и си преценете времето, за да не се окаже, че сте се улисали вече се намирате на междинната станция, където всички ви виждат ...

 

В библиотеката - там може да се учи, да се четат книги, а защо не и да се прави бърз секс? За целта трябва да си намерите някое уединено местенце и да не сте шумни... Където и да решите да правите секс, правете го с презерватив!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
"g0oD"_glr
преди 10 години

B кино? Оо, то сякаш няма камери


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия