Как да върнеш доверието на гаджето си след изневяра

2014-08-20 17:30:00
Как да върнеш доверието на гаджето си след изневяра
Снимка: freedigitalphotos.net

Изневярата е факт. Направили сте тази грешка, но няма как да я поправите. Новата ви афера ви се е струвала нещо забавно и интересно, но сте осъзнали, че обичате гаджето си и нямате нужда от паралелна връзка или секс с друг човек. Но партньорът ви вече знае и в момента отношенията ви са доста сложни. Искате всичко да е като преди, но доверието е най-големият проблем. Ще можете ли да убедите гаджето си, че тази забежка няма повече да се повтори? Сега ще ви дадем няколко съвета как да върнете доверието на партньора си.

 

Прекратете аферата. Първото нещо, което трябва да направите, е да прекратите отношенията си с третия човек. Ако сте решили да си върнете доверието на партньора, това е първата крачка. Уверете се, че гаджето ви наистина знае, че вече не поддържате паралелна връзка с никой. Ако отношенията ви с третия човек не са били особено сериозни, можете да го скъсате дори по телефона или със съобщение. Не бива да сте сантиментални, мислете как да възстановите връзката си.

 

 

Признайте си грешката. Няма как да вините партньора си. Дори отношенията ви да не са били перфектни в последно време, трябва да се стараете да градите връзката си, а не да я унищожавате с изневери. Последното, което гаджето ви иска да чуе е, че то е виновно за вашите забежки. Бъдете честни пред себе си и пред партньора си. Признайте си защо изневерихте и разкажете на гаджето си какво ви липсва.

 

Говорете си и бъдете честни. Отначало гаджето ви ще се гневи, ще се ядосва и вероятно няма да може да ви гледа. Но скоро това ще отмине и той/тя ще поиска да си говорите. Дайте този шанс. Вие сте тези, които сте сбъркали, трябва да поемете вината и да си говорите открито с партньора. Той/тя ще ви задава много въпроси, а вие трябва да сте честни. Недейте да минавате с глупави оправдания, защото така нищо няма да постигнете.

 

Казвайте къде отивате. Повярвайте, гаджето ви има нужда от това. Вероятно тя/той постоянно ще си мисли къде сте или какво правите. Това ще е поне в началото, когато раната още е прясна. Страхът от нова изневяра няма да изчезне толкова лесно. Това не значи да се чувате по сто пъти на ден. Но нищо не ви пречи сами да казвате какво правите и къде отивате. Например, на излизане от училище може да му/ѝ пишете „Тъкмо свърших училище, прибирам се. Обичам те.“

 

Имайте търпение. Това е най-важното. Не очаквайте нещата да са същите след седмица. Ако искате да възстановите връзката си, трябва да вложите усилия.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия