Защо ТОЙ не ти се обажда (за момичета)

2014-08-19 18:02:00
Защо ТОЙ не ти се обажда (за момичета)
Снимка: freedigitalphotos.net

Случвало ли ви се е да се запознавате с много момчета, отначало те да проявяват интерес, но изведнъж да се отдръпват. Така сте прекарали превъзходни няколко срещи, но той изчезва? Спира да си вдига телефона, не отговаря на съобщенията ви, не ви пише в социалната мрежа. Успокойте се, той вероятно е жив и здрав, нищо не му се е случило, просто не ви е харесал. А защо мъжете бягат от вас?

 

Досадна сте. Вероятно той е избягал, защото сте досадна. Това изобщо не е учудващо. Никой мъж не обича жена, която го изнервя и му пречи. Когато е с вас, той иска да релаксира и да бъде спокоен, да не мисли за проблеми или за каквото и да е друго. А вие с постоянните си приказки или с нещо друго дразнещо, превръщате свободното му време в кошмар. Никой мъж не иска досадна жена.

 

Държите се като майка с него. Това е отблъскващо за момчетата. Той има майка, която се грижи за него, готви му, обръща му внимание и го кара да прави неща като подреждане на стая и т.н. Недейте да се държите по този начин. Ако му сготвите от време на време, вероятно той ще се зарадва от жеста, но не го превръщайте в навик. Престанете да го питате постоянно дали е ял, дали му е студено и дали иска да направите нещо за него.

 

 

Лигава сте. Има една тънка граница между това да сте нежна, женствена и това да се превърнете в лигла. Нежната жена е привлекателна за мъжете, а лиглата – отблъскваща. Помислете си коя от двете сте. Ако постоянно мрънкате за всичко, недоволствате, дори когато той полага усилия и винаги другите са виновни за всичко, а вие сте жертва на обстоятелствата, вероятно просто му е писнало от вас.

 

Не се усмихвате, защото винаги ви е криво. Има жени, които са доста депресирани и тъжни. Все си намират за какво да се ядосват, за какво да страдат. Мъжете обичат усмихнати и позитивни жени. Не си мислете, че ще спечелите момчето, което харесвате, като винаги сте тъжна и нацупена. Лошото настроение се лекува без много усилия, постарайте се да се усмихвате повече. Ако искате да се харесате на някого, усмихнете се широко, а не започвайте с драмите и сълзите.

 

Скандалджийка сте. Това е другото омразно нещо на момчетата. Виждали ли сте как някои момичета започват да крещят на улицата и да правят скандали на гаджетата си. Това е кошмарът за всеки мъж. Без значение дали правите скандали на публични места, или вкъщи, момчетата стоят далече от такива момичета.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 9 години

разликата между женствена/нежна и лигла не е тънка


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия