Как да впечатлиш момиче (само за момчета)

2014-08-10 13:04:00
Как да впечатлиш момиче (само за момчета)
Снимка: freedigitalphotos.net

Мит е, че момичетата се притесняват повече от момчетата, когато става дума за свалки, връзки и чувства. Момчетата също имат своите терзания, а това е нормално. Просто те показват по-малко емоции и не споделят толкова, колкото момичетата са свикнали. Това, че едно момче не се допитва до приятелите си за съвет, когато иска да свали някоя мацка, не значи, че не е притеснен и объркан. Момчета, сега ще ви кажем повече за мисията как да впечатлим момиче.

 

Слушайте. Просто изслушвайте. Ако тя започне да ви разказва нещо или да ви споделя, не я прекъсвайте и не си давайте вид, че не ви е интересно. Ако ви се струва глупава и не ви харесва, изобщо не се занимавайте с нея. Но ако искате да я впечатлите, определено трябва да я слушате и да уважавате мнението ѝ. Повярвайте, на момичетата им е писнало от момчета, които изобщо не слушат какво им се говори.

 

Контакт с очите. Момичетата обожават да има такъв контакт, защото им се струва много секси. Всяко момиче иска да е красиво и привлекателно, а това, че погледите ви се срещат, наблюдавате се и се гледате в очите показва, че я намирате за атрактивна. Освен това не забравяйте, че един поглед може да значи много повече от хиляди думи. Ако ви е трудно да кажете нещо, лесно е да го покажете чрез очите си. Разбира се, не прекалявайте. Има разлика между контакт очи в очи и зяпане.

 

 

Докосване. Внимавайте с докосването, особено в началото. Много от момичетата са предпазливи на първи срещи и не дават да се стига до физически контакт, дори прегръдка. Няма лошо да я докоснете, но трябва да уцелите точния момент. Ако ви се струва, че тя е дръпната, недейте, дори да сте на пета среща. Ако виждате, че тя ви харесва, усмихва се, отпуснала се е във вашата компания, тогава може да я докоснете. Но внимавайте, особено на първа среща.

 

Хумор. Повярвайте, никое момиче не иска скучно гадже. Повечето мацки много обичат мъже с чувство за хумор. Важно е да можете да разсмивате приятелката си и наистина да ѝ е приятно във вашата компания. Но недейте да се правите на такива, каквито не сте. Ако не ви идва отвътре, а се преструвате, ще сте много грозна гледка. Така по-скоро ще я отблъснете, отколкото да я впечатлите.

 

Внимателно с иронията. Ако имате готино чувство за хумор, сигурно умеете да се самоиронизирате. Това е чудесно, защото явно владеете висшия пилотаж в хумора. Но внимавайте да не обидите новата си приятелка. Недейте никога да я иронизирате или да се майтапите с нея. Това може да я отблъсне и да се почувства наранена.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия