Няколко неща за секса, които 20-годишните момчета трябва да знаят

2014-07-16 13:30:00
Няколко неща за секса, които 20-годишните момчета трябва да знаят
Снимка: Dreamstime

Някои 20-годишни момчета имат доста сексуален опит зад гърба си, но има и такива, които все още имат нужда от насоки и съвети, за да се справят добре в леглото. Ако не се чувстваш достатъчно уверен по време на секс, виж няколко неща, които определено ще ти бъдат от полза:

 

Позволи ѝ понякога тя да контролира нещата. Няма нищо лошо да бъдеш послушен и да дадеш възможност на партньорката си да бъде господарка в леглото. Това не те прави по-малко мъж, напротив, това показва, че си готов на всичко, за да задоволиш нужните и желанията на жената до теб.

 

 

Бъди внимателен, когато си играеш с вагината ѝ. Трябва да я докосваш нежно и да успееш да намериш ритъма, който ѝ доставя удоволствие. Не я натискай така, сякаш използваш пишеща машина.

 

Ако ще правите нещо екстремно, трябва да се подготвите добре. Искате да разнообразите сексуалния си живот, като правите секс във влака или в кабинковия лифт? Супер! Трябва обаче да разучите нещата предварително, за да не се стигне до сконфузни ситуации. Ако ще го правите във влака, вижте колко е разстоянието от една от друга спирка, уверете се, че сте затворили добре купето си и го направете, след като кондукторът ви е проверил, за да не ви прекъсне по средата на акта.

 

Мъжете обичат да галят гърдите на партньорката си, жените също обичат ласките в тази област. Трябва обаче да бъдете внимателни и да галите гърдите ѝ, а не да ги стискате, сякаш ги проверявате колко големи и твърди са.

 

Жените обичат не по-малко оралните ласки. Със сигурност предпочиташ повече да ти правят, отколкото да правиш орален секс, но ако искаш половинката ти да е доволна в леглото, трябва да го направиш.

 

Старай се да разнообразяваш случващото се в леглото. Запомни, че има повече от 3 секс пози, нищо, че и само те са ти напълно достатъчни! Жените обичат разнообразието и неочакваните предложения, затова се разрови в интернет и си харесай 1-2 нови пози, които може да опитате още тази вечер.

 

Нека сексът, който правите, да бъде нежен, освен ако тя изрично не ти е казала, че си пада по грубите ласки. Няма нужда да си бърз и тласъците ти да са прекалено силни, защото това тя ще започне да вика повече от болка, отколкото от удоволствие. Бъди нежен и не забрави идеята за животинския секс.

 

Ако правиш нещо, които виждаш, че ѝ доставя удоволствие, не спирай, колкото и да си уморен. Трябва да направиш всичко възможно, за да продължиш да ѝ доставяш удоволствие. Представи си, че си на маратон и си на финалната права, където остават няколкостотин метра до финала. Мобилизирай се и издръж до края!

 

За да правите анален секс, трябва тя да ти предложи или поне да ти намекне. Не се прави на разсеян и не бъди нахален. Не всички жени искат да практикуват анален секс, така че ще трябва да се съобразиш, ако тя е една от тях.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия