Да поговорим за бисексуалността при жените

2014-07-11 13:59:00
Да поговорим за бисексуалността при жените
Снимка: thinkstockphotos.com

Сексуалността се дели на няколко вида - хомосексуалност, хетеросексуалност, бисексуалност и асексуалност. Хората се делят на мъже и жени и за да съществува човечеството един мъж трябва да оплоди една жена и тя да роди тяхното дете. Това е естественият ход на събитията, но има хора, които имат интерес и към двата пола, като за тях е по-важен характерът, отколкото дали човекът до тях е мъж или жена.

 

Колкото и паради да се правят, колкото и да се говори за гейовете, в повечето държави те не са добре приети от околните и на тях се гледа по различен начин. И въпреки че не се приемат лесно от другите, гейовете и бисексуалните съществуват.

 

Наистина ли всички хора са "би"?

 

Сексолозите са на мнение, че всеки човек е бисексуален, но дали това ще се прояви или не, зависи от доста фактори, като основният е дали ще срещне правилния човек от своя пол, в който ще се влюби. Жените не се притесняват да говорят за своите бисексуални наклонности, защото те са значително по-добре възприети от обществото.

 

 

Лесно ли се поддържат две връзки едновременно?

 

Мъжете обожават да гледат еротични сцени с участието на две жени, но надали ще им бъде толкова приятно, когато стане въпрос за тяхната приятелка и друга дама. Доста бисексуални жени обаче поддържат паралелно две връзки – една с мъж и една с жена. Те обаче не смеят да разкрият на околните влечението си към друга дама, защото се притесняват как ще бъде прието това от най-близките им и за да не наранят мъжа до себе си. Всеки мъж, който знае, че приятелката му си прекарва добре в леглото с друга жена, се чувства зле, самочувствието му се понижава и започва да се упреква, че не е добър любовник и не доставя нужното удоволствие на половинката си.

 

Какво може да предложи една жена?

 

Статистиката показва, че една жена търси вниманието и ласките на друга, защото не е задоволена от партньора си и има нужда от разнообразие. А и представителките на нежния пол много добре знаят какво доставя удоволствие на една жена – къде да я целунат, колко дълго време да продължи любовната игра, кои са любимите ѝ ерогенни зони, как и къде да я пипнат и т.н.

 

Интересен е фактът, че повечето жени признават, че поддържат хомосексуална връзка както заради секса, така и заради емоционалното удовлетворение, което изпитват.

 

За съжаление, мъжете имат различни представи за това как да задоволят една жена и понякога те се разминават с действителността. Ако искате половинката ви да е доволна от сексуалния живот, който води, попитайте я какво ѝ доставя удоволствие, вместо да гадаете и да правите неща, които не ѝ харесват.

 

Друг интересен факт е, че лесбийките не симпатизират на бисексуалните дами. Те ги мислят за предателки и не могат да разберат как така изпитват удоволствие от секса с мъже. Бисексуалните жени определено са облагодеталствани, защото могат да си прекарат добре в леглото както с мъж, така и с жена, а някои от тях го правят и с двамата едновременно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия