Защо околните те мислят за гей?

2014-07-10 11:38:00
Защо околните те мислят за гей?
Снимка: thinkstockphotos.com

Мъжете са готови почти на всичко, за да разберат женския свят и да бъдат максимално близо до представителките на нежния пол. Трябва обаче да бъдете внимателни, защото има граница, която ако преминете, момичетата ще започнат да ви мислят за гей. Виж кои са нещата, които карат девойките да мислят някои момчета за хомосексуалисти:

 

Обичат клюките – по принцип клюкаренето е присъщо на жените, но има доста момчета, които също го практикуват. Не прекалявай с коментирането на околните и с ровенето в личния им живот, защото това не е особено мъжко поведение. Може да направиш кратък коментар за някого или да кажеш мнението си за нещо, което се е случвало, но не прекарвай часове наред в компанията на момиче/та, обсъждайки околните. Това поведение е присъщо на жените и на гейовете, а не на момчетата.

 

 

Не проявяват интерес към жените – ако някоя приятелка те покани у тях и ти ѝ откажеш, тя ще реши, че най-вероятно не харесваш момичета, щом отказваш такава покана. Жените смятат, че хетеросексуалните мъже трябва да се държат с тях винаги джентълменски и да им правят комплименти при всеки удобен момент. Разбира се, че не е нужно да се държиш така, ако не ти идва отвътре, но все пак се постарай да бъдеш мил и да ѝ казваш, когато нещо ѝ отива – дреха, прическа, грим и т.н.

 

Имат прекалено голямо влечение към модата – няма лошо човек да се поддържа и да изглежда добре – напротив! Всяко нещо обаче си има разумни граници и когато ги прекрачиш, рискуваш околните да си съставят грешно мнение за теб. Момичетата си падат по добре изглаждащи момчета, но това не означава, че трябва да си постоянно на shopping и пред огледалото. Спортувай, обличай се модерно и изглеждай добре, но не прекалявай с грижите за външния си вид.

 

Постоянно се подиграват на гейовете – като цяло това е доста комплексарско поведение. Хората са свободни да правят каквото си поискат, стига да не пречат на околните. Постарай се да избягваш коментарите по адрес на хомосексуалистите, защото рискуваш околните да си помислят, че имаш интерес към тях и това е начин да отклониш вниманието от себе си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Fisherman
преди 9 години

защото се казваш димитър

papugai
преди 9 години

Защото преди да излзезеш задължително се гримираш.Защото висиш повече и от жена пред огледалото.Защото имаш повече селфита от някоя кифла.Защото имаш любим фризьорски салон.Защото два пъти в седмицата ходиш да те епилират, а през зимата го намаляваш на веднъж в седмицата.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия