Как да докажем на гаджето си, че го обичаме?

2014-07-06 17:05:00
Как да докажем на гаджето си, че го обичаме?
Снимка: Dreamstime

Любовта е чувството, което ни кара да летим в облаците, но и бързо ни сваля на земята, когато връзката не върви. Любовта може да е красива, прекрасна и силна, може да е болезнена, но във всеки случай е трудна. Изключително важно е да показвате на гаджето си дали го обичате. Има хора, които не могат да изразяват любовта си и за тях наистина е трудно. Други пък са много любеобвилни, но и това не е доказателство, че този човек наистина ви обича. Сега ще си поговорим как да покажете на гаджето си, че наистина го обичате.

 

Бъдете верни. Това може би е най-лесният начин да докажете  на гаджето си, че го обичате. Ако наистина искате да сте с този човек и ви е грижа за него, не бихте изневерили. Изневярата боли много и често пъти заради нея се съсипва цялата връзка, защото някои хора не могат да простят такова предателство.

 

Рамо, на което да се опрете. Човекът до вас трябва да ви бъде опора, както и вие на него. Повечето хора смятат, че мъжете са много силни и нямат нужда от подкрепа и обич. Това не е вярно, просто повечето се правят на силни, защото ги е страх да си признаят слабостите. Всеки човек има нужда от подкрепа. Ако имате трудни моменти, бъдете до гаджето си. Това наистина ще е доказателство, че го обичате.

 

 

Секс. Ако в една връзка няма любов, а се основава само на секса и симпатиите, тя бързо приключва, когато си отиде тръпката. Ако с гаджето вече сте доста време заедно, а сексът продължава да ви харесва, дори става по-хубав, значи наистина се обичате.

 

Не бъдете материалисти. Парите са важни в днешния свят, но не са най-важното. Ако вие или гаджето ви имате финансови проблеми, това ще докаже дали наистина се обичате. В трудните моменти става ясно има ли смисъл във връзката. Ако започнете да се карате за пари и имате проблеми на тази тема, определено не сте един за друг.

 

Романтични жестове. Ако искате да покажете на гаджето си колко го обичате, не спирайте да го изненадвате. Дори вече да сте заедно от много време, тези малки жестове поддържат топлотата и тръпката. Защо не го/я изненадате с нещо дребно, дори съвсем мъничко и на пръв поглед незначително? Това може да е много голям жест, защото именно тези мигове се помнят винаги.

 

Безусловна любов. За да обичате някого, трябва на първо място да преглътнете егото си и да не се поставяте на първо място. Поставяйте собственото си щастие на второ място, обичайте партньора въпреки недостатъците му. Това наистина е любов.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия