Все още ли сте влюбени в гаджето си? [част втора]

2014-07-02 20:01:00
Все още ли сте влюбени в гаджето си? [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Колко време трае любовта? Замисляли ли сте се на къде отива връзката ви, имате ли бъдеще с този партньор и най-важното все още влюбени ли сте? Все пак, най-важното за една връзка е да има любов. Тя е двигателя на една връзка. Ако нея я няма, тогава трябва сериозно да си помислите какво да направите и как да внесете промяна в живота си. Сега ще ви посочим няколко признака, по които да разберете дали вече не сте влюбени.

 

Не прекарвате време заедно. Един от най-важните аспекти на една връзка е комуникацията. Не бива да пренебрегваме и чувството за сплотеност, за двойка. Понякога, когато любовта си отива, вие започвате да прекарвате по-малко време един с друг. Проблемът е, че вече никой не поема инициативата за това да прекарвате време. Ако преди сте излизали често на разходки през уикенда, сега нито един от вас не организира екскурзии или нещо друго забавно.

 

 

Не изпитвате ревност. Често пъти хората изпитват ревност един към друг, най-често, защото се страхуват да не загубят партньора си, заради друг човек. Ако вече не изпитвате ревност, а преди сте изпитвали, явно любовта си е отишла. Ако не ви е страх, че ще изгубите партньора си, значи вероятно е време да се разделите. Тук не влиза силната ревност, която някои хора са склонни да изпитват към всичко и всички. При такива хора ревността си остава и след раздялата.

 

Вече нямате респект от гаджето си. Любовта е важна за една връзка, но не по-малко важно е и уважението. Ако се респектирате от гаджето си, не бихте му крещели и не бихте го обиждали. Дори да имате проблем, ще го обсъдите без скандали и обиди. Ако вече няма и уважение между вас, тогава любовта също я няма.

 

Много се карате. Споровете са белег за неразбирателства и липса на любов. Ако от време на време имате спорове и сдърпвания, това не значи, че е дошъл края. Но ако системно имате кавги, не се разбирате, постоянно се карате и живеете в скандали и се чувствате неразбрани, помислете си искате ли да сте с този човек все още. Ако се обичате, ще намерите начини да се разберете и без скандали.

 

Не правите секс. В началото на връзката ви вероятно сте правили много секс, прекарвали сте часове наред в леглото заедно и много безсънни нощи. А към момента изобщо не изпитвате желание да си легнете до гаджето, нямате никакъв ентусиазъм за секс. Сексът е основен за всяка една връзка и тя трудно може да оцелее, ако той не върви.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия