Секс през лятото - навсякъде и по много

2014-06-30 16:42:00
Секс през лятото - навсякъде и по много
Снимка: thinkstockphotos.com

През горещите летни месеци все повече двойки правят секс. По много и навсякъде. Времето навън е топло, хормоните бушуват и хората решават да се отдадат на плътски удоволствия. Хубавото на лятото е, че човек може да прави секс на много различни места. Ако искате да разнообразите сексуалния си живот, вижте нашите предложения:

 

Сред природата – нужно е само да си намерите безлюдно местенце, където няма да бъдете обезпокоявани от досадни туристи. Облечете се с дрехи, които се свалят и обличат бързо и внимавайте да не си тръгнете, освен с положителни емоции от преживяното и с кърлежи.

 

В палатка – ако палатката ви е достатъчно голяма, може са развихрите въображението си. Изчакайте хората около вас да заспят и започнете да се забавлявате. Хубаво е да правите спокоен секс, защото прекалено многото клатене може да събори палатката, а знаете, че не е лесно да бъде вдигната.

 

 

Във водата – сексът в морето или в басейна определено е интересен, но може да ви докара куп здравословни проблеми. Затова по-добре го направете във ваната или под душа, отколкото в мръсното море/басейн. Не забравяй, че водата може да отмие естествената лубрикация на момичето и това да направи секса болезнен.

 

На плажа – това също е примамливо предложение, но и тук трябва да внимавате, особено момичетата. Задължително си постелете нещо, а по възможност легнете на шезлонг. Момчето трябва да е отдолу, за да може момичето да е достатъчно далеч от пясъка, за да не ѝ влезе пясък във вагината, което може да доведе до сериозни здравословни проблеми.

 

По време на купон – през лятото повечето купони се правят на вила. Намерете си някоя спокойна стая и се отдайте на плътски удоволствия. Бъдете бързи, за да не събудите подозренията на околните и не издавайте излишни звуци, все пак никой не е длъжен да ви слуша, че правите секс.

 

На яхта/лодка – ако имате тази възможност, възползвайте се. Съветваме ви да се движите в ритъма на лодката, иначе рискувате да ви стане лошо и вместо да правите страхотен секс, да повръщате до припадък.

 

На покрива – това изживяване определено си струва. Отидете на покрива на твоя или неговия блок и разучете терена. Вижте дали наоколо няма други високи блокове, откъдето могат да ви видят и дали е достатъчно чисто. Ако условията ви допадат, вземете си някаква постелка и се забавлявайте. Сексът на покрива е готин, защото сте на открито, чувате градския шум, но не се притеснявате, че може да ви хванат. Най-малък е шансът, когато правите секс следобед, докато повечето хора още са на работа.

 

В колата – няма да спорим, това е доста комерсиално предложение, но определено върши работа. Може да го направите в самия автомобил, а може и на капака или на покрива, ако смятате, че е достатъчно здрав. Намерете си скришно местенце, където ще паркирате колата и се отдайте на плътски удоволствия.

 

На люлка – това определено е интересна идея, стига да не ви е гадно, че люлките се използват основно от деца. Не, че правите нещо лошо или ще я изцапате с нещо, но има хора, на които такива мисли им влияят и желанието им отива по дяволите. Ако не сте от тях, струва си да опитате.

 

На стадиона – по време на Световното стадионът е един актуален вариант за разнообразяване на сексуалния ви живот. Повечето стадиони са заключени и достъпът до тях е разрешен само по време на мач, но ако наистина искате да опитате нещо ново, ще намерите място да влезете. Може да го направите в центъра на терена, във вратата или на трибуните. А може и на трите места.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
demitar
преди 9 години

Ей сега отивам на центъра на стадиона да правя секс. Благодаря за полезния съвет.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия