Най-евтините и популярни дестинации за секс туризъм

2014-06-24 13:03:00
Най-евтините и популярни дестинации за секс туризъм
Снимка: Dreamstime

Секс туризмът е там, която не се обсъжда често, но в същото време доста хора пътуват с цел секс и по този начин генерират огромни приходи в хазната на немалко държавни. Професионалният секс туризъм, който по начин на организиране прилича на ски туризма, спа туризма, селския туризъм и т.н., е достъпен и доста забавен начин човек да разпусне.

 

Няма спор – сексът е „търговска стока“. Докато в някои държави платената любов е забранена със закон, в други се опитват да я легализират, а трети пък я приемат като нормално част от живота.

 

За повечето хора секс туризмът не е нещо хубаво и атрактивно. Всъщност това е напълно легална форма на алтернативен туризъм. Точното определение за него е „организирани пътувания в рамките на туристическия сектор или извън него, чиято основна цел са платени сексуални контакти между туристите и местното население“.

 

За хората, които ходят на секс туризъм, това е начин за разпускане, мотивиран от неангажиращи взаимоотношения и тръпката от новото. За голяма част от пътуващите удоволствието не идва от секса, а от мисълта, че притежават паричната власт и че обществото подкрепя идеята, че с пари може да се купи абсолютно всичко, дори красиви мъже и жени.

 

Кои са най-популярните дестинации за секс туризъм?

 

1. Банкок, Тайланд


 

Там определено човек може да опита какво ли не, като това ще му струва смешни пари. Тайландските жрици на любовта, които са зад всеки ъгъл, ще направят всичко по силите си, за да сбъднат най-смелите ви и извратени секс желания. Тайланд е известен със своите еротични масажи и най-вече с тези тип „тяло в тяло“. При тях секси гола тайландка ляга върху мъжа, като го масажира, търкайки се с него, използвайки основно гърдите си. След това, разбира се, нещата продължават с други еротични удоволствия.

 

2. Хавана, Куба


 

Кубинците определено са доста импулсивни и страстни личности. Също така Куба е известен още като „островът за секс без ограничение“. Там платената любов е забранена, така че еротичните изживявания са безплатни. Кубинците са готови да правят секс без заплащане, просто защото са ненаситни любовници.

 

3. Анталия, Турция


 

Известна е още като „секс столицата на Турция“. Турците може да не са от най-разкрепостените хора, но в Анталия всичко е позволено. Все повече жени отиват там на почивка, за да се пекат на плажа в компанията на местен красавец. Турците са както добри любовници, така и невероятни джентълмени. Те са известни с това, че умеят да „свалят звезди“ на жените и знаят как да се държат с тях. Жените отиват в Анталия, за да получат доза еротични изживявания, но и заради комплиментите и романтичните разходки.

 

4. Хургада, Египет


 

В Хургада жените получават онова, за което са дошли, без значение на колко години са и как изглеждат. Местните са изключително внимателни и даряват туристите с нежност и мили комплименти. Те се стараят мъжете и жените да си прекарат максимално добре, за да се върнат отново в страната им. Някои хотелиери дори плащат на своите служители, ако се впуснат в любовна авантюра.

 

5. Прага, Чехия


 

Дори Прага попада в тази еротична класация. Там платената любов е забранена, но въпреки това най-древната професия е една от най-доходоносните в страната. Най-голямо разнообразие от жрици има на Староместския и Вацлавския площад, както и на Карловия мост. В Прага има над 70 публични домове, в които работят мъже и жени готови да задоволяват нуждите ви и да сбъднат мечтите ви.

 

6. Амстердам, Холандия


 

Всеки знае, че там се намира Кварталът на Червените фенери, където има огромно разнообразие от мъже и жени готови да правят секс с всеки желаещ. Секс магазините, публичните домове и витрините с полуголи хора определено привличат хората, тръгнали на секс туризъм .

 

7. Лас Вегас, Невада, САЩ


 

В Лас Вегас може навсякъде да е хазарт и разврат, но това не означава, че платената любов е легална. Поне не в града. На няколко километра от него вратите са отворили доста на брой легални публични домове. А и не забравяйте, че „каквото стане във Вегас, си остава във Вегас“.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия