Как да разбереш, че гаджето ти все още обича бившия/бившата?

2014-06-16 15:37:00
Как да разбереш, че гаджето ти все още обича бившия/бившата?
Снимка: thinkstockphotos.com

В повечето връзки в началото, а понякога и през цялото време, витае духът на бившия/бившата. Колко от вас са се страхували, че гаджето им ще ги зареже и ще се върне отново при него/нея? Дори да сте от хората с голямо самочувствие, които не се притесняват и не се тормозят излишно, хубаво е да знаете кои са основните признаци, които най-ясно показват, че гаджето ви все още има чувства към бившия/бившата:

 

 

1. Гаджето ви знае, че тя/той си има нов/а приятел/ка и използва обидни думи при всяка удобна ситуация.

 

2. Все още не е променил името му/ѝ в телефонния си указател. Той/тя все още е записан/а като The Love, бебето, котето, милото и т.н. 3. Не е изтрил общите им снимки и статуси във Facebook.

 

4. Постоянно си намира причини да му/ѝ звънне. Често го прави тайно от вас, уж за да не ви наранява и да си спести излишни скандали. Истината е, че му/ѝ е гузно.

 

5. Пази негови/нейни подаръци и държи общи снимки на видни места. Когато един човек е приключил окончателно дадена връзка, той се отървава от всички неща, които му напомнят за нея. Това, че в стаята му/ѝ има навсякъде нейни/негови подаръци не е никак добре.

 

6. Когато говори за него/нея, използва основно обидни думи. Не, не се радвайте на това. Обикновено човек говори така, когато е наранен, но все още обича.

 

7. Избягва местата, където имат общи спомени. Все още му/ѝ у трудно да ходи там, където може да се срещнат или където са прекарвали голяма част от свободното си време.

 

 

8. Приятелите му/ѝ не знаят за вашето съществуване. Той/тя ви крие от тях, защото се страхува как ще реагира бившия/бившата и все още се надява, че ще се съберат отново.

 

9. Блокирал/а я/го е във Facebook и skype и е изтрил/а телефона ѝ/му. Това показва, че не може да преживее раздялата и му/ѝ е по-лесно да не знае какво се случва с нея/него, защото се чувства наранен/а, че вече не е значима част от живота му/ѝ.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
watermelonkisses
преди 9 години

а не, какви са тези глупости:Д


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия