Няколко правила при секс "по приятелски"? [част втора]

2014-07-03 20:02:00
Няколко правила при секс
Снимка: Dreamstime

В последно време все по-модерно стана да се говори за приятелите с привилегии. Всеки знае какво представляват такъв тип отношения, но е факт, че много тийнейджъри страдат после, защото не разбират някои последствия, които може да има такава връзка или не знаят как точно да се държат и какво трябва и не трябва да правят. Истината е, че има някои правила, които трябва да спазвате, когато сте в такава връзка, ако искате всичко да е наред. Сега ще ви разкажем по-подробно кои са те.

 

Не бъдете прекалено ентусиазирани! Да, трябва да осъзнаете, че нямате връзка. Ако успеете да се настроите на такова мислене, ще бъде по-лесно за вас! Просто мислете за човека до вас като за приятел, а не като за гадже. Правете секс и се наслаждавайте един на друг, но не си мислете, че от тази връзка може да стане нещо повече.

 

Не показвайте интимност, освен в леглото. Това, че спите заедно не значи, че трябва да изглеждате като гаджета отстрани. Освен това, не забравяйте, че вие на първо място сте приятели. Затова не си позволявайте да ходите хванати за ръка или да си давате целувки, да имате поведение на гаджета.

 

Разсейвайте се с други. Тези връзки са временни, няма как да продължат много време. Не забравяйте, че този секс е най-вече за забавление и това не значи, че не може да си търсите ново гадже. Ако си харесате някого, отидете на среща, запознавайте се с нови хора.

 

 

Не се чувайте прекалено често. Все пак сте приятели, а не гаджета. Ако гаджетата си говорят с часове по телефона, прекарват време заедно по цял ден и се виждат много често, вие сте просто приятели. Това не значи да не се търсите, но само ако имате причина. Ако ви се говори с някого по телефона, по-добре недейте. Не забравяйте, че тази връзка се основава на секса, а не на чувствата.

 

Избягвайте да правите секс с близки приятели. Такъв тип връзки могат да разрушат истинското приятелство. Опитайте се да не се сближавате сексуално с най-близките си приятели. Възможно е да съжалявате, ако преспите с много близък приятел, защото след няколко месеца може и да се намразите. Струва ли си да разваляте истинско приятелство само заради секса? Ако искате да имате такава връзка, най-добре се насочете към някой, който не ви е чак толкова близък или не се познавате от много време.

 

Срещи с други. Правилата са едно, но чувствата съвсем друго. Както казахме, трябва да има правила. Но непременно поговорете за срещите с други. Трябва да сте наясно дали е проблем да се виждате и да спите с други хора или не. Това е важно уточнение за да се предпазите от скандали, неразбирателства и от нараняване.

 

Бъдете честни. Ако се появят чувства и решите, че искате да сте повече от приятели, бъдете честни. Споделете какво ви мъчи и кажете, че искате да имате връзка. Това е единствения начин да спечелите човека до вас.


Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

До dreamwalker: Има няква причина да четеш статията, остава да го признаеш и пред себе си.

dreamwalker
преди 9 години

Написаното тук ме накара да избухна в шумен селски смях...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия