Какъв мъж е най-подходящ за вас според месеца ви на раждане? [част втора]

2014-06-17 17:30:00
Какъв мъж е най-подходящ за вас според месеца ви на раждане? [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Вярвате ли в зодиакалните знаци и в разположението на планетите? Има хора, които смятат, че това са пълни глупости, но други наистина вярват, че звездите имат значение. Сега ще поговорим за мъжете, жените и месецът на раждане. Все още си нямате гадже, а много искате да имате? Тогава тази статия е за вас. Разберете кой мъж е най-подходящ за вас, според месеца, в който сте родени.

 

Майските жени са едни от най-красивите и привлекателни дами. Но характерът им е доста труден. Те винаги държат на своето мнение и преследват целите, които са си поставили до последно. Не обичат хора, които не държат на думата си и мрънкат постоянно. Ненавиждат хора, които чакат всичко на готово. Техният мъж трябва да е човек, който може да се справя сам в живота. Тези момичета искат да знаят, че до тях стои равнопоставен партньор, който ги цени. Трябва им възпитан и деликатен мъж, който да им показва всеки ден, че ги обожава. Тези жени не могат да допуснат до себе си мекушав мъж, който не може да взема решения сам.

 

 

Юнските момичета са много умни, любознателни и обожават да говорят. Те са откровени и директни, а това тяхно качество трябва да се цени от мъжете, които искат да са с тях. Най-подходящият мъж за момиче, родено през юни, е емоционален човек, който може да им предложи винаги разнообразие. На тези момичета никога не бива да им доскучава. Те не могат да понасят еднообразието, особено в личния живот. Друго важно условие към мъжа, който иска да бъде с момиче, родено през юни, е да бъде пораснал, да съумее да се реализира и да бъде наистина работлив човек.

 

Момичетата, родени през юли, са много добри, отзивчиви и честолюбиви. Тези момичета са свикнали да бъдат наранявани заради добротата си и много внимават кой допускат до себе си. За тях най-подходящ е мъж, който знае какво е честност, доброта и уважение. Никога недейте да лъжете, да обиждате или да наранявате такава жена. Ако имате проблем, старайте се да го обсъдите и да го разрешите. Подходящият партньор за юлско момиче е любящ и нежен.

 

Момичетата, родени през август, са широко скроени и лъчезарни. Те изпитват много силни емоции и чувства, както могат да обичат лудо, така могат и да мразят от дъното на душата си. Ако демонстрирате добро поведение, те ще ви обичат от цялото си сърце. Нараните ли ги, попадате в другата категория и не очаквайте нищо добро от тях. Подходящият мъж за тях е забавен, достоен, винаги усмихнат и романтичен човек.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия