Какъв мъж е най-подходящ за вас според месеца ви на раждане? [част първа]

2014-06-04 16:10:00
Какъв мъж е най-подходящ за вас според месеца ви на раждане? [част първа]
Снимка: freeimages.com

Вярвате ли в зодиакалните знаци и в разположението на планетите? Има хора, които смятат, че това са пълни глупости, но други наистина вярват, че звездите имат значение. Сега ще поговорим за мъжете, жените и месецът на раждане. Все още си нямате гадже, а много искате да имате? Тогава тази статия е за вас. Разберете кой мъж е най-подходящ за вас, според месеца, в който сте родени.

 

Януарските мацки са много силни! Не търпят компромиси, имат високи критерии и се справят отлично и без мъж. Затова най-подходящ за тях ще е земен, благороден, борбен и интелигентен човек, който знае какво иска от живота и не чака всичко на готово. Външността му не е от особено значение. Но задължително трябва да спретнат и облечен добре. Не бива да носи раздърпани и развлечени дрехи, ако иска да се хареса на януарска дама! Така само ще излага своята неповторима януарска жена. Но най-важното е, че трябва да държи на думата си. Тези жени не могат да търпят момчета, които си сменят мнението непрекъснато.

 

Февруарските жени са интересни във всяко едно отношение. Но това, на което трябва да обърнем най-много внимание, е тяхната свобода. Те никога няма да са щастливи, ако някой ги притиска. Не си мислете, че можете да държите сметка на февруарска жена. Затова подходящият мъж за тях е либерален и необсебващ и в никакъв случай не трябва да е ревнивец. Той трябва и да е романтичен, но не и инфантилен или непораснал.

 

 

Мартенските жени са много грижовни и са способни на всичко, ако решат, че трябва да получат нещо. Но само ако решат! Иначе са самостоятелни и се справят лесно с живота и сами. На тях им трябва истински мъж. Самостоятелен, уверен, зрял, който има собствен живот и не е обсебен от своята половинка. Освен това, той не бива да ѝ се меси в личното пространство, трябва да уважава личното ѝ време.

 

Дипломатични, приветливи и много привлекателни дами, априлските жени често изпадат в меланхолии. Просто, защото светът не е толкова красив, колкото тяхната душевност иска. Мъжът трябва да полага усилия, за да прави денят им красив. За тях е много важно и уважението. Затова и мъжът, който най-много им подхожда, е джентълмен, който добре подбира думите си. Той трябва да е и романтичен, да прави много жестове към тях. Но, по-възможно най-изтънчения начин! И най-важното - в никакъв случай не бива да парадира с това, че е желан от други жени. Дори и на шега не трябва да се шегува на тема изневяра! Ако изневерите на априлска жена, най-добре никога вече не ѝ се мяркайте пред очите, ако ви е мил живота. Тя никога няма да се върне при вас, а по-скоро ще иска да ви отмъсти. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия