Няколко знака, че тя ви приема само като приятел [част първа]

2014-06-05 11:42:00
Няколко знака, че тя ви приема само като приятел [част първа]
Снимка: thinkstockphotos.com

В последните години започнахме да говорим все повече за friend zone и да разискваме темата за приятелските чувства между половете. Може би няма момче, което да не е попадало в тази зона поне веднъж през живота си. Понякога момичетата имат склонност да приемат някои хора само като приятели и да не могат да погледнат на тях с други очи. Това е объркващо за силния пол, защото те имат различен начин на мислене. Сега ще поговорим за това как да разберете дали сте само приятел за момичето, което харесвате или можете да се надявате на нещо повече.

 

Тя ви пита за други жени. Ако момичето, в което сте влюбен ви пита за други момичета, с които излизате, има две неща, които трябва да знаете. Вероятно е тя да иска да знае по какви жени си падате като опишете момичето, което харесвате. Тя иска да разбере дали за вас е само приятелка или имате нещо повече към нея. От друга страна може би се опитва да изкопчи признание ако иска да се изясните, защото сигурно е забелязала, че гледате по-специално на нея.

 

Тя ви представя като приятел. Може да прекарвате много време заедно, да сте всеки ден часове наред заедно, без да се разделяте, вие да значите много за нея и тя много да ви споделя. Но когато говори за вас ви представя като приятел, то вероятно тя ви има само за такъв.

 

 

Тя често ви говори за момчета, които харесва. Може би това е най-трудната част от това да си приятел с човек, който харесваш. Ако тя ви разказва постоянно за някое момче, което харесва или ви описва някой, който определено не сте вие, то тогава за нея си оставате само приятел.

 

Трима не са много! Ако я поканите някъде, тя си води приятел/ка. Ако това се случи един път, вероятно може и да е съвпадение или да не е нарочно, но ако се случва по-често, не очаквайте да получите повече от приятелство в лицето на това момиче.

 

Нямате физически контакт. Ако въпреки близостта ви като приятели, нямате особен физически контакт, вероятно тя не ви харесва като мъж. Ако тя има чувства към вас, вероятно няма да си признае, но ще се опитва да ви подскаже с някои сигнали като прегръдки, докосвания и погледи.

 

Тя се напива и въпреки това не ви дава никакви знаци, че ви харесва. Момичетата определено си променят поведението, когато подпийнат. Това е нормално, защото се отпускат. В такива моменти са способни да покажат истинските си чувства и намерения към някого. Ако я заведете на купон/бар/дискотека, тя си пийне, а въпреки това няма никакви сигнали, че ви харесва, то вероятно за нея сте само приятел.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия