Кои са предимствата на това да имаш ниско гадже? [за момичета]

2014-05-28 17:00:00
Кои са предимствата на това да имаш ниско гадже? [за момичета]
Снимка: freedigitalphotos.net

Случвало ли ви се е да си харесате по-ниско момче от вас? Излизали ли сте с такова момче, имали ли сте по-ниско от вас гадже? До скоро за някои момичета беше немислимо да обърнат внимание на момче, което е по-ниско. И то не толкова заради самата височина, колкото заради общественото мнение. Ясно е, че такава двойка прави впечатление, но пука ли ви? Сега ще ви посочим няколко плюса на това да имате гадже, което е по-ниско от вас!

 

Ще прекарвате по-малко време на високи токове, а краката ви ще ви бъдат благодарни. Знаете ли какво харесват ниските момчета? Отговорът е момичета на ниски обувки. Ниските момчета изпитват облекчение, когато разберат, че момичето, с което излизат не носи високи обувки и няма да се чудят как да изглеждат по-високи от вас или поне на вашата височина. Обувайте онези симпатични пантофки, които си купихте преди месец, но още не сте носили и може да сте по цял ден и по цяла нощ с тях. Така ще дадете на краката си почивка.

 

 

Той ще се старае повече. Не ви ли се вярва? Момчетата, които не се отличават със завиден ръст, имат комплекси. Всеки мъж знае колко е важно да бъде харесван от противоположния пол, а един от най-важните белези е височината. Ниските момчета се опитват да компенсират този свои недостатък като демонстрират поведение, уважение и биха се отнасяли с вас като с кралица, само за да ви задържат до себе си.

 

Завинаги заедно? Оказва се, че ниските мъже живеят по-дълго. Учени са установили, че един средно висок мъж живее с две години повече, отколкото един висок мъж. Оказва се, че по-ниските мъже имат по-малък шанс за увреждане на ДНК и по-качествени клетки.

 

Ниските мъже са по-удобни в леглото. Това си е неоспорим факт! Много по-лесно е да правите секс с човек, с който имате еднакъв ръст или много малка разлика. Високите мъже трябва постоянно да ви наместват, да ви пазят да не ви нанесат някоя щета, особено ако е и по-едър. При мъжете със средна височина този проблем не съществува, почти всяка поза се получава без проблеми.

 

Може да му крадете дрехите от време на време. В днешно време модата е доста разкрепостена и можете да си правите доста експерименти. Лесно е да изглеждате супер, без много усилия. Ако гаджето ви е с вашата височина винаги можете да откраднете някоя негова блуза или пуловер и да отидете да напазарувате до близкия магазин. Вероятно никой няма да разбере, че сте откраднали дрехата от него.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия