Защо родителите ти не харесват новото ти гадже?

2014-05-23 12:00:00
Защо родителите ти не харесват новото ти гадже?
Снимка: freedigitalphotos.net

В живота на всеки тийнейджър идва времето, когато си хваща гадже за първи път. Това е много вълнуващо и може да се каже, че е един от най-силно запомнящите се моменти в живота. Човек се научава какво е да има връзка, разбира какво е любовта, а след това и как се преодолява раздялата. Това са важни моменти и със сигурност искате да ги изживеете пълноценно и качествено.

 

Проблемът понякога не се крие в това, че не харесвате гаджето си или то ви ядосва. Може да имате чудесни отношения и да се обичате много, но да имате проблеми с родителите си. понякога те могат да са ревниви и досадни, да не проявяват разбиране и да се карате. Сега ще поговорим за това кога родителите наистина имат право и с основание не харесват новото ви гадже.

 

 

Имате голяма разлика в годините. Това е относително, защото понякога разликата не е проблем. Но повечето родители не одобряват сина им да ходи с много по-малко момиче или дъщеря им да има много по-голямо гадже. Ако разликата ви е около десет години, а вие все още сте тийнейджъри, може би наистина трябва да се замислите дали връзката ви има бъдеще. Все пак сте на различни нива от развитието си, единият се вълнува от училище, другият вече мисли за университет, както и куп други разлики.

 

Води се по мода, която не се харесва на родителите ви. Често родителите са с по-остарели разбирания. Ако гаджето ви има много татуировки и пиърсинги, боядисва си косата в странен цвят или се носи със смъкнати дрехи, родителите си имат едно на ум. Това не означава, че гаджето ви е престъпник или е несериозен човек. Просто родителите понякога не разбират днешната мода и затова биха гледали странно на такъв човек.

 

Не е сериозен към училище. Няма значение дали момиче, или момче, но за родителите училището е много важно. Всеки родител иска да има образовано дете. Родителите винаги се радват на успехите на децата си, дори те да са шестица на контролно в училище. Затова те изпитват истински ужас, ако някой може да ви „дръпне“ надолу. Ако гаджето ви е несериозно и не ходи на училище, бяга, има лоши оценки или провинения, това нямада се хареса на вашите.

 

Употребява наркотици. Това е наистина основателна причина родителите да не харесват новата ви забивка. Ако гаджето ви употребява наркотици, много лесно може и вие да се подхлъзнете и да започнете и вие да се друсате. Това е кошмарът на всеки родител. Най-добре ако разберете, че гаджето ви е наркоман, бягайте на далече и не се занимавайте с него/нея повече.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия