Секс на светло или на тъмно?

2014-03-19 16:27:00
Секс на светло или на тъмно?
Снимка: Dreamstime

Голяма част от жените се притесняват от тялото си и им харесва повече да правят секс на тъмно. Оказва се обаче, че 25% от мъжете предпочитат да се отдават на интимни ласки на загасена лампа, пише в. „Independent“.

 

В проучването участвали господа между 20 и 30-годишна възраст. Те споделили, че имат доста комплекси, които ги притесняват по време на секс. 45% от анкетираните се смятат за дебели, а 16% за клинично затлъстели. 64% от мъжете смятат, че най-проблемната част от тялото им е коремът.

 

 

Сексът на тъмно обаче не е решение. Интимните ласки на светло са много по-приятни, защото партньорите могат да се наблюдават и да изразяват чувствата си и чрез очите си.

 

Хората имат цели 5 сетива, които могат да използват. Зрението е едно от тях. Затова е хубаво да правите секс на светло, за да може да наблюдавате партньори си и да му са наслаждавате. Отпуснете се, не мислете за нищо и се отдайте на човека, когото обичате.

 

По време на секс НЕ бива да мислите за нещата, които не харесвате в себе си. Вместо да се притеснявате как изглеждате отстрани в тази и тази поза, правете това, което ви доставя удоволствие. Не си мислете, че партньорът ви ще забележи косъмче, което не сте премахнали. В такъв момент той не мисли за нищо друго, освен за удоволствието, което преживява. Направете същото като него и се отпуснете!

 

Самият факт, че не се притеснявате да сте голи в присъствието на половинката си и той да ви вижда добре, показва, че му имате доверие и осъзнавате факта, че обича повече вас, отколкото тялото ви. Всеки си има своите несъвършенства, но когато човек обича партньора си, той не ги вижда. Затова не се притеснявайте излишно, ако имате целулит или няколко излишни килограма.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
isma_sexa
преди 10 години

tam li sii


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия