Какво искат момичетата за подарък за 8 март?

2014-03-06 12:59:00
Какво искат момичетата за подарък за 8 март?
Снимка: Dreamstime

На момчетата определено не им е лесно. Преди няма и 1 месец беше 14 февруари и те се чудеха с какво да изненадат половинките си. Ето, че идва още един празник, който трябва да се отбележи – става въпрос за 8 март.

 

 

Цветята може да са банални, но няма жена, която да не се зарадва на огромен и красив букет. Билет за театър или книга може да ви се струва добра идея като подарък, но по-добре изберете нещо друго, малко са жените, които наистина биха се зарадвали на нещо такова.

 

Над 50% от мъжете имат намерение да подарят красив букет на своята половинка по случай 8 март. В същото време около 42% от жените искат такъв подарък. Всеки пети представител на силния пол смята да купи бонбони на любимата си. Такъв подарък обаче искат едва 14% от дамите. 14% от мъжете смятат да купят парфюм или козметика за празника, като на такъв подарък биха се зарадвали 12% от представителките на нежния пол. 9% от господата имат намерение да зарадват половинката си с пари или бижута, като 13% от жените биха искали именно такъв подарък. 3% от мъжете пък ще подарят нов мобилен телефон на любимата си, като за такъв мечтаят 5% от дамите.

 

Най-малко исканите подаръци от жените са билети за театър, книга, касета или диск на любимата група.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия