Целувките на гаджето ви показват какви чувства има към вас

2014-02-18 11:27:00
Целувките на гаджето ви показват какви чувства има към вас
Снимка: Dreamstime

Когато двама души се обичат, те се даряват с нежности. Няма нищо по-приятно да се отпуснеш в прегръдките на любимия човек и да усетиш устните му върху себе си. Целувките освен израз на чувства и страст, показват и какво е отношението на партньора ви към вас. Вижте видовете целувки и си направете съответните изводи:

 

Целувки по врата – това определено са най-приятните и страстни целувки. Със сигурност гаджето ви си пада по вас и изпитва силни чувства, ако повечето целувки, които ви дава, са в областта на врата.

 

 

Целувки по челото – тези целувки са нож с две остриета. Ако преобладават, това показва, че половинката ви гледа на вас повече като на приятел, отколкото на интимен партньор. Ако обаче ги получавате от време на време, то това е хубав знак, защото показва, че гаджето ви наистина ви обича и загрижено за вас.

 

Целувки по бузата – не се притеснявайте, ако получавате целувки по бузата на обществено място. Все пак е нормално да не си пускате езици, когато сте сред непознати или пред семействата си. Нали не очаквате да отидете на гости на баба му и дядо му и да се целувате страстно по устата? Ако обаче тези целувки преобладават, дори когато сте с приятели или насаме, то е добре да поговорите.

 

Целувки по гърдите – тези целувки действат адски възбуждащо и антистресово. Повечето жени обожават да бъдат целувани по гърдите, затова е добре да им доставяте това удоволствие често. Тези целувки ясно показват, че гаджето ви изпитва силни и страстни чувства към вас.

 

Целувки по гърба – не са много хората, които целуват по тази част от тялото. Тези целувки обаче са изключително приятни, когато са съчетани с отпускащ масаж.

 

Целувки по устните - стигнахме до едни от най-приятните и често срещани целувки – тези по устните. И при тях има няколко вида – с език, без език, със захапване. Повечето двойки се целуват страстно по устата, когато са насаме, но има и такива, които не се притесняват да го правят и на публични места. Наличието на такъв тип целувки показва, че нещата помежду ви вървят и се държите като истинска двойка.

 

Както вече се убедихте, всеки вид целувки си има своята символика. Съзнателно или подсъзнателно човек целува по начин и на места, които показват неговите намерения. Затова следете внимателно половинката си какви целувки обича да ви дава и как го прави. Но все пак не си правете крайни изводи само на базата на целувки. Поведението му и държанието му също са от значение.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SpiritInBlack
преди 10 години

Целувките по гърдите показват наличие на силни чувства хахаахах ЙЕС !


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия