Как да не се издадеш, че ходиш с някого от училище?

2014-02-13 16:59:00
Как да не се издадеш, че ходиш с някого от училище?
Снимка: Dreamstime

Някои хора парадират с връзките си, докато други предпочитат личният им живот да си остане такъв. Ако сте от вторите, то със сигурност знаете колко е трудно да опазите връзката си. Приятелите ви винаги питат дали сте влюбени, имате ли са гадже, как вървят нещата помежду ви и т.н. Ако искате може да им отговаряте на въпросите, но не се притеснявайте да не го правите, когато предпочитате тази информация да си остане лично за вас. Не е лесно човек да крие информация, свързана с личния му живот, но е направо невъзможно, когато трябва да прикрива връзка със съученик.

 

Вижте как трябва да се държите с гаджето си, когато сте в училище, ако не искате околните да разбират за връзката ви, но в същото време не може да се лишите напълно от комуникация:

 

Забравете изрази като „Само да ми паднеш, ще видиш ти!“ - този израз не е от най-любовните, но все пак показва някакъв интерес. Затова по-добре не го използвайте, за да не се усъмнят околните във вас и половинката ви.

 

 

Правете тънки намеци – ако знаете как да правите подходящи намеци – правете го! Не си мислете, че околните ще разберат за какво става въпрос. Готиното е, че ще ви е супер забавно, защото си казвате някои неща индиректно, но околните не разбират това. Също така намеците са секс и провокират въображението на партньора.

 

Усмихвайте се – това, че се усмихвате на околните, не означава, че си падате по тях. Затова не се дръжте кисело или безразлично, когато гаджето ви е наоколо. Дарявайте го с усмивката си, в която със сигурност е влюбен.

 

Оглеждайте гаджето си – разбира се, не бива да го правите невъзпитано и да се набивате на очи, но и не бива да се лишавате от тази възможност. Когато сексапилното ви гадже е около вас и вие му се наслаждавате, повишавате тонуса си и сте по-концентрирани, колкото и странно да ви се струва.

 

Не го обарвайте – първо, това е грозно и не всеки се кефи и второ, няма как да отречете, че си падате по някого, след като го опипвате. Затова забравете за пляскането по дупето и плъзгането на ръката по крака.

 

Провокирайте го – много е готино да провокирате половинката си и тя да не може да ви отвърне. Скришом намигнете на гаджето си или оближете устни. Това със сигурност ще го подлуди и ще го накара да мисли за вас през целия ден. Внимавайте обаче някой от околните да не види какво правите!

 

Забравете за целувките – дори да не искате да криете връзката си от своите съученици, не бива да се целувате и натискате в училище. Не е особено красива гледка, повечето учители се дразнят, а и по този начин споделяте интимните си моменти с всички, което не е препоръчително.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия