Кои са лъжите, които най-често използват момчетата?

2014-02-07 18:33:00
Кои са лъжите, които най-често използват момчетата?
Снимка: freedigitalphotos.net

Оказва се, че повечето момчета смятат, че жените не могат да понесат истината и понякога предпочитат да излъжат. Дали жените са прекалено чувствителни, суетни и дали те провокират гаджетата си да лъжат и да прикриват някои неща, ние не знаем. Но кои са най-често срещаните лъжи, които казват представителите на мъжкия пол?

 

„Не си дебела." Ако те обича, навярно няма да иска да те обиди, особено ако знае, че това е болна тема за теб. Повечето жени са чувствителни на тема килограми, диети и хранене, а мъжете разбират това. Мъжът смята, че ти имаш кантар и огледала вкъщи и можеш да прецениш дали е време да се стегнеш и да свалиш няколко килца. Освен това, ако си качила килограм или два, той дори може да се радва. Противно на женското мислене, доста мъже не харесват прекалено слаби жени.

 

„Готвиш прекрасно." На някои момичета много им се отдава да се вихрят в кухнята, а други едвам успяват да изпържат две яйца. Със сигурност, той не иска да те обиди, ако си загорила сладкиша, пресолила си манджата и ти самата виждаш, че не е вкусно, то не очаквай да получиш хиляди комплименти за прекрасните гозби. Ако искаш да се научиш, най-добре хващай готварската книга и пробвай някои рецепти, опитай да се наслаждаваш на готвенето.

 

 

„Не съм ти получил SMS-a." Получил го е, но е бил зает и не е искал някой да го смущава. Ако е излязъл на по кафе с най-добрия си приятел, не означава, че не те обича и не иска да си говорите, а просто е искал да насочи вниманието си върху аверчето. Просто знае как би реагирала ако ти каже, че не е искал да ти пише, докато е с него, затова обвинява телефона.

 

„Не гледам порно." Това е една от най-честите лъжи, които момчетата казват. Разбира се, че гледа порно, просто не иска да ти каже, за да не се разстроиш. Най-вероятно ще се почувстваш зле, защото ще помислиш, че не си му достатъчна и че не си достатъчно красива или готина. Напротив, щом е избрал да е с теб, значи наистина те харесва, но момчетата са си такива, имат нужда от това.

 

„Не съм я зяпал." Това понякога е доста нелепо, след като с очите си видиш как се заглежда по някоя друга на улицата. Това обаче, не означава, че ще ти изневери, че не те харесва вече или че иска да е с друга. Това е просто привлекателна жена, която минава покрай тях и те я заглеждат. Безсмислено е едно момче да лъже, че не е вярно.

 

„Ти си единствената, която някога съм обичал." Е, ако си му първата любов е възможно, но все пак, всеки се е влюбвал и разлюбвал много пъти. Просто момчетата не обичат да говорят за чувства, освен това знаят колко е важно да накарат приятелката си да се чувства желана и красива.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия