Нещата, за които мъжете и жените съжаляват, след като са правили секс

2014-02-03 12:31:00
Нещата, за които мъжете и жените съжаляват, след като са правили секс
Снимка: Dreamstime

Въпреки че сексът носи удоволствие на мъжете и жените, често се случва представителите на двата пола да съжаляват, след като са били интимни с някого. Вижте за какво най-често съжаляват жените, след като са правили секс:

 

В повечето случаи на жените не им е все едно с кого си лягат. Дори, когато правят секс за една нощ, те внимателно подбират партньора си. И въпреки всичко често съжаляват на сутринта, че са били под завивките с грешния мъж.

 

Другото, за което голяма част от жените съжаляват, е че са загубили девствеността си с грешния човек. Малко са представителките на нежния пол, които с ръка на сърцето могат да кажат, че са го направили с най-подходящия човек. Но е напълно нормално жените да съжаляват, защото когато човек не е достатъчно зрял, той трудно взима добри решения за себе си, било то за секс или за нещо друго.

 

 

Жените може да изневеряват, но това не означава, че не съжаляват. Не, че по някакъв начин това ги оневинява. Факт е, обаче, че повечето дами наистина съжаляват, че са изневерили на партньора си.

 

В интернет в доста статии съветват жените да не прибързват със секса с нов партньор. Хубаво е двама души да се опознаят и да мине известно време, преди да се озоват в леглото. Доста жени обаче не спазват тези съвети и правят секс на първата или втората среща. И след това съжаляват за случилото се, особено ако мъжът ги изостави, защото бързо са му предоставили това, което е искал от тях.

 

Като цяло жените предпочитат един мъж да бъде добър по душа и не толкова привлекателен, отколкото обратното. Но когато върнат лентата назад, повечето жени имат поне един интимен партньор, който е бил физически непривлекателен и с когото са правили секс. И съжаляват, че това се е случило.

 

Освен жените, мъжете също съжаляват за някои неща, след като правят секс. Вижте кои са те:

 

Представителите на силния пол съжаляват за това, че не са правили секс с повече хора. Всеки знае, че мъжете обичат да се хвалят с голямата си бройка и когато осъзнаят, че има доста господа, чиито списък със завоевания, е по-дълъг, те съжаляват, че не са имали повече интимни партньорки.

 

Другото, за което съжаляват мъжете, е че не са били достатъчно разкрепостени, докато са били необвързани. Няма как един мъж да води разкрепостен сексуален живот, докато е във връзка, но нищо не му пречи да има такъв, когато е сам.

 

Също така господата съжаляват, че не са били достатъчно авантюристично настроени, когато са били млади. С напредването на възрастта начинът на мислене при мъжете се променя. Затова те започват да съжаляват, че не са се държали по друг начин с жените, когато са били млади.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия