Митовете, свързани с мъжете, в които жените все още вярват ...

2014-01-27 22:02:00
Митовете, свързани с мъжете, в които жените все още вярват ...
Снимка: Dreamstime

Мъжете и жените са доста различни. Има митове и за двата пола, които не са верни, но доста хора вярват в тях. И това е нормално, все пак няма как един мъж да знае какво наистина мисли една жена и обратното. Но за да не се заблуждавате излишно, вижте кои са трите мита за представителите на силния пол, в които дамите все още вярват:

 

Мъжете смятат за леки жените, които правят секс на първа среща – това не е точно така. В днешно време нещата се развиват доста по-бързо, отколкото преди години. Основната причина е интернет. Ако си чатите известно време с някого, вие малко или много се сближавате, нищо че все още не сте се виждали на живо. По този начин се чувствате далеч по-спокойно, когато се видите. Все пак едно е да излезете с човек, когото знаете от интернет поне от няколко седмици, друго е да излезете на среща с някого, когото сте виждали веднъж и сте си разменили телефоните, защото сте се харесали. В първия случай може никога да не сте виждали на живо човека, с когото ще излизате, но знаете доста неща за него, защото сте прекарали часове наред в online разговори.

 

 

Не казваме, че да се прави секс на първа среща е нещо хубаво, истината е, че е по-добре да изчакате известно време, но ако се случи, не си мислете, че той ще ви помисли за леко момиче. Може и да не остане очарован и да се изплаши, че го правите с всеки, но ако сте успели да привлече вниманието му с характера и държанието си, той няма да избяга от вас.

 

Истинско приятелство между мъж и жена НЕ съществува – може да не са много такива приятелства, но ги има! Да, в повечето случай поне единият е влюбен, но често се случва двама души да си прекарват добре заедно, без да се желаят. Така че не си мислете, че всяко момче, което прояви желание да прекарва свободното си време с вас, ви харесва.

 

Мъжете бягат от силните жени – това е вярно само за тези, които имат ниско самочувствие. Господата, които нямат проблем със себе си и се уважават достатъчно, нямат никакъв проблем да имат връзка с жени, които са силни, интелигентни и могат да се оправят сами с живота. Затова не се правете на слаби и безпомощни, за да привлече вниманието на половинката си и да не го уплашите. Истинските мъже се радват, когато половинката им е силна и независима жена!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия