Как да се държиш, когато правиш секс с нов партньор?

2014-01-23 18:54:00
Как да се държиш, когато правиш секс с нов партньор?
Снимка: Dreamstime

Да загубиш девствеността си е важен момент в живота на тийнейджърите, като по-голямо внимание му отдават момичетата. Момчетата също се вълнуват и притесняват, но за тях е по-важно да направят сефтето, отколкото с кого ще го направят. Без значение дали си лягате с някого на първа среща или изчаквате определено време, преди да се пъхнете в нечие легло, рано или късно идва моментът, когато правите секс с нов партньор. И без значение колко опит имате, всеки път ви е притеснено как ще мине и как ще се представите.

 

 

Наскоро направено проучване показва какви неща дразнят мъжете и жените по време на първия сексуален контакт с нов партньор. Представителите на двата пола не харесват прекалената близост и нежност. Около 40% от участниците в анкетата смятат, че първият път не е подходящо да има прекалено много гушкане и лигави целувки. Трябва да се наблегне на страстта и дивия секс, без излишна сантименталност. Тя е по-подходяща при двойки, които са от доста време заедно и изпитват силнси чувства един към друг.

 

Освен на излишните нежности, мъжете и жените се дразнят на мръсните чаршафи, хъркането след секс, „пръцкането” в леглото, скритото под възглавницата бельо и плюшените играчки.

 

Ако искате да впечатлите новия си интимен партньор, чаршафите ви трябва да са чисти, може да поднесете закуска в леглото и да му осигурите достатъчно свободно място. Както вече споменахме гушкането не се харесва на голяма част от анкетираните, затова оставете партньора си да спи отделно от вас и не му се сърдете, че го прави.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия