Как да си върнем първоначалната страст и сексуалност във връзката ни ?

2014-01-20 00:16:00
Как да си върнем първоначалната страст и сексуалност във връзката ни ?
Снимка: addictions.com

Всеки един обвързан човек се сблъсква с така наречения проблем на "отминалата страст". Той се характеризира с изключително силна страст и невероятен сексуален живот през първите няколко месеца на връзката, когато постепенно тези показатели спадат, докато не се стигне до момента, в който чувства, че всичко е някак еднообразно и я няма първоначалната магия. Мнозина казват, че този проблем се забелязва единствено при хора, които не се обичат достатъчно, но това съвсем не е така. Загубата на първоначалната страст е нещо нормално, този момент е индикатор, че трябва да положите известни усилия, за да си възвърнете тази придобивка. Ето какво може да направите:

 

 

Говорете открито

 

Да, колкото и нелогично да ви звучи, това е една много успешна стъпка към връщането на първоначалната неизчерпаема сексуална енергия. Когато сте открити един с друг, то вие осъзнавате, че на практика партньора ви е част от вас. Онази непозната част, която трябва да опознаете, когато загасите осветлението и се пъхнете под чаршафите. Също така не бива да се пренебрегва и факта, че в повечето случай страстта е загубена именно поради някакъв проблем в комуникацията между двамата влюбени, така че ако забележите, че сексуалната енергия спада, то поговорете с партньора си.

 

Отделяйте време

 

Не е нужно да правите секс всеки ден, за да поддържате добрите си сексуални взаимоотношения, подпалващи страстта. Може да го правите веднъж седмично, но отделете внимание на самото занимание. Покажете вашата отдаденост и наблегнете на малките детайли, като лекото погалване по косата или пък гушкането в леглото. Не само секса създава страстта, а и всички онези допълващи го фактори. Уверете се, че те са налице.

 

Любовна игра

 

Любовната игра също е изключително важна, защото тя отключва емоции, които могат да променят цялото изживяване по време на сексуалния акт. Всяка една ласка и докосване е от значение, така че не ги пропускайте, те могат само да ви помогнат.

 

Бъдете романтични

 

Няма как, романтиката е неизменна част от всяка една връзка и който го отрича, то той просто не иска да признае, че всъщност доста и се радва, макар да не го показва. Всяка малка изненада и неочаквана целувка, ще разпалва огъня на страстта, който ще ви изпепели в невероятно изживяване, точно като онова, което имахте в началото, затова не се притеснявайте да бъдете романтични.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия