С колко души имаме връзка, преди да срещнем половинката си?

2014-01-08 16:45:00
С колко души имаме връзка, преди да срещнем половинката си?
Снимка: Dreamstime

Всеки човек търси половинката си. Някои я намират по-рано, други по-късно, но рано или късно това се случва на всеки.

 

През какво преминават мъжете и жените, пред да срещнат сродната си душа?

 

Дамите преживяват около 4 кошмарни срещи и две силни влюбвания, последвани от дългосрочни връзки. Също така са живели заедно с един от своите партньори, правили са секс за една нощ около четири пъти, целунали са 15 мъже и поне веднъж са им „връзвали тенекия“.

 

 

Мъжете от своя страна са излизали с 8 различни жени, имали са 3 срещи „на сляпо“ и са се срещали с три дами, с които са се запознали online.

 

Другата разлика между двата пола е броят на сексуалните партньори. Мъжете имат средно по 10 сексуални партньора през живота си, а жените – 7. Представителите на силния пол имат по две дългосрочни връзки, а дамите – 5.

 

Днешните жени са готови да започнат сериозна връзка, след като навършат 22 години. Мъжете вече нямат страх от сериозни взаимоотношения след навършването на 25-та си годишнина.

 

Статистиката показва, че един на всеки четирима необвързани мъже иска сериозна връзка, а всеки пети се притеснява, че ще остане ерген, когато вече всичките му приятели са женени или обвързани от дълго време.

 

Всеки ли си има половинка?

 

Шест от десет мъже поне веднъж в живота си са смятали, че никога няма да открият сродната си душа. Осем от десет споделят, че са срещнали половинката си, когато най-малко са го очаквали, а повече от 25% имат връзка с човек, когото не мислят за своя сродна душа. Добрата новина е, че като цяло мъжете и жените вярват в истинската и вечна любов.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия