Собствениците на кои марки автомобили изневеряват най-много?

2014-01-06 13:31:00
Собствениците на кои марки автомобили изневеряват най-много?
Снимка: Dreamstime

Сигурно си мислите, че нямам как един автомобил да показва характера на човек и то в любовен план, но истината е, че изборът на лека кола говори доста за нейния притежател. Оказва се, че собствениците на Audi изневеряват най-често на половинката си.

 

22.2% от хората, които имат Audi, споделят, че са „слагали рога“ на интимния си партньор поне веднъж. През 2012 година на „почетното“ първо място в тази класация са били собствениците на BMW, но тази година те са на втора позиция с 13.8%.

 

 

На трето място се нареждат притежателите на Mercedes-Benz С 8.7%, на Volvo със 7.6% и на Volkswagen С 5.7%.

 

Сигурно няма да се учудите от факта, че собствениците на луксозни марки коли са най-големите прелюбодейци. Все пак колкото повече пари има един човек, толкова по-лесно му „връзват“ меркантилните личности.

 

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volvo и Volkswagen са марки, които се купуват от успешни и мотивирани хора, които не обичат да правят компромиси със себе си, било то в служебен или личен план. Когато не са доволни от връзката, която имат, те търсят това, което им липсва, при друг човек. Компанията Mercedes е наясно с това и понякога рекламира колите си, като използва изневярата като основна случка в клипа.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
lexa
преди 10 години

Това е доста погрешно разбиране. Аз съм собственик на Audi и да си кажа направо до сега НЕ съм изневерявал на половинката си. Това е до характера на човек и до разбирането му за връзка.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия