Хвани си гадже, което има куче - щастието ти е гарантирано!

2014-01-02 11:45:00
Хвани си гадже, което има куче - щастието ти е гарантирано!
Снимка: Dreamstime

Когато човек си търси гадже, той иска преди всичко новият му интимен партньор да изглежда добре, да има чувство за хумор и да е грижовен. Ако искате да бъдете истински щастливи с човека до себе си, потърсете си гадже, което си има куче. Чудите се защо? Причините са няколко:

 

Знае какво е да бъдеш отговорен за някой друг – всеки е наясно с факта, че куче не се гледа лесно. То изисква постоянни грижи и внимание – трябва да се храни и разхожда, без значение какво е времето навън. Научаването как човек трябва да полага грижи за друг, освен за себе си, е дълъг процес, който изисква голяма доза търпение и отговорност.

 

 

Умее да прощава – кучетата, особено тези, които са все още бебета, правят често бели. И собствениците са наясно с факта, че едно четириного няма как бъде контролирано и че не прави пакости, за да ядоса някого. Затова мъжете и жените, които си имат куче у дома, прощават по-бързо и лесно. Какъв е смисълът двама души да се карат за дребни работи?

 

Социален тип е – когато човек разхожда кучето си се среща с много други като него и започна да поддържа социални контакти с хора, с които никога не би се запознал, ако нямаше домашен любимец, за който да се грижи. Също така нали знаете, че кучетата и стопаните си приличат? А има ли четириного, което да не обича игрите и разходките?

 

Проявява лоялност – за почти всички собственици на куче, четириногото е не просто домашен любимец, а пълноправен член на семейството. Гледането на куче развива у хората лоялност, която те проявяват към близките, семейство и любимия човек.

 

Верен спътник в живота – доста хора си взимат куче, защото се чувстват самотни и имат нужда от някой, който да е постоянно с тях и винаги да е свободен. Тайно обаче те искат до себе си не куче, а човек, когото да обичат ...

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия