Силата на любовта

2013-12-19 18:01:00
Силата на любовта
Снимка: thetutuproject.com

Сигурно мнозина от вас могат с чиста съвест могат да заявят, че поне веднъж са се влюбвали и навярно няма да излъжат. Дали обаче някой е изпитвал онази истинска пламенна и завладяващата любов, която кара времето да спре и всичко наоколо да изгуби своето значение. Всеки миг да бъде вечност, ако сме далеч от любимия човек и всяка малка дума да отприщва ураган от емоции, които разрушават всяка малка наченка на егоизъм.

 

 

Любовта е невероятна сила. Тя е способно да промени човек, а една малка промяна дава искрицата, палеща революцията, която променя света. Доказателство за това е Боб Кери. Влюбеният мъж, които изуми целия свят и даде повод за усмивка на мнозина.

 

Боб е силно влюбен в своята съпруга Линда и когато през далечната 2005 тя е диагностицирана с рак, той е повече от съкрушен. Виждайки лицето й, белязано от страха от страшната болест, той решава да стартира странният т. нар. Tutu project, чрез който да изрази своята безкрайна любов и с надеждата, че действията му ще предизвикат така чаканата красива усмивка, от страна на съпругата му.

 

Проектът има малко странна, но изключително успешна концепция. Търсейки оригинален начин да накара любовта на живота си отново да се усмихне, мъжа започва да издирва най-различни емблематични или просто красиви и интересни места, на които да се снима. Най-интересното обаче е начинът, по който се снима — гол до кръста с пухкава розова пачка.

 

Стартирало като личен проект Tutu project днес е далеч по-мащабна инициатива, чрез която Боб и Линда се опитват да помогнат на жени, имащи същия проблем. Те издават книга, носеща името "Балерината", в която публикуват всички снимки на Боб. Всички приходи от нея отиват в The Carey Foundation — организация с нестопанска цел, сформирана от двамата влюбени, която подкрепя жени с рак на гърдата.

 

"Колкото и да е странно, именно нейният рак ни научи, че животът е добър. Понякога е труден. Често най-доброто нещо, което човек може да направи, за да преживее поредния ден — всъщност единственото — е да се посмее на самия себе си и да сподели този смях с останалите." — споделя Боб, който се е превърнал в невероятен символ на истинската любов, която пожелаваме на всички да изпитат.

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
BonyBunny^.^
преди 10 години

Явно наистина я обича!!!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия