Няколко неща, които НЕ бива да правите в началото на връзката си

2013-04-19 12:33:00
Няколко неща, които НЕ бива да правите в началото на връзката си
Снимка: Dreamstime

Всеки човек се радва, когато има нова връзка. В началото всичко е идеално – няма скандали, няма проблеми, само хубаво настроение и много, много любов. При повечето двойки началото е толкова хубаво, че те са на мнение, че няма как да се скарат с половинката си ... и че този път скандалите няма да бъдат част от връзката им. За да не развалите взаимоотношенията си, внимавайте как се държите и какво говорите.

 

 

Може много да ви се иска да прекарвате цялото си свободно време с човека, в когото сте влюбени, но се старайте да не го/я притискате. Дайте му/й пространство, защото в противен случай рискувате да се изплаши и да избяга от вас. Виждайте се редовно, но не всеки ден. Отделете част от свободното си време и на своите приятели.

 

В началото на връзката НЕ бива да говорите за бъдещето. Та вие сте едва от няколко седмици/месеца заедно, за какво бъдеще може да говорите? Напълно възможно е да не си паснете като характери и пътищата ви да се разделят в най-скоро време.

 

В днешно време е много модерно хората да дебнат гаджето си навсякъде – следят му мобилния телефон, e-mail-а, съобщенията във Facebook и т.н. За да си спестите излишни нерви и скандали, не правете тези неща. Няма смисъл да се разстройвате, виждайки някоя нейна/негова снимка с бившия/бившата. Също така, ако той/тя разбере, че още в началото вие си позволявате да го/я следите, напълно възможно е в най-скоро време да останете без гадже.

 

Хубаво е двама души да се споделят, но не използвайте половинката си като кошче за душевни отпадъци. Разказвайте му за нещата, които ви се случват, но се старайте да не го/я товарите с проблемите, които имате. Никой човек не иска до себе си постоянно мрънкащо гадже.

 

Както вече споменахме, не бива да прекарвате цялото си свободно време с половинката. Всеки човек има нужда от лично пространство, затова не му/й го отнемайте. Оставете гаджето си да излиза с приятели и да прекарва достатъчно време със семейството си. Колкото повече го/я притискате и се сърдите, толкова по-малко време ще иска да прекарва с вас.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия