Кои храни трябва да избягвате, ако имате проблеми в леглото?

2013-12-13 17:19:00
Кои храни трябва да избягвате, ако имате проблеми в леглото?
Снимка: Dreamstime

Има хора, които се оплакват от липса на желание за секс. Често те не знаят, че проблемът им е лесно решим, стига да променят хранителния си режим. Има храни, които влияят положително върху либидото, но има и такива, които намаляват желанието за креватни подвизи. Ако в последно време нямате особено желание за секс, то вижте кои храни трябва да изключите от менюто си, за да решите проблема си:

 

Червени меса – когато човек ги консумира в разумно количество те не влияят отрицателно върху либидото. Но нещата се променят, когато се прекалява с тях. В голяма част от червените меса са добавени хормони и антибиотици, които променят естествения хормонален баланс. По този начин човек губи желание за секс и често сменя настроението си.

 

 

Соя – прекомерната употреба на соеви храни води до намаляване на тестостерона в организма, което понижава желанието за интимност. Мъжете, които приемат по 120 мг. соя дневно имат понижен тестостерон, затова, момчета, внимавайте!

 

Алкохол - когато човек пие умерено, той има желание да прави секс. И то доста голямо желание. Когато обаче прекали със спиртните напитки, либидото му рязко намалява. Прекомерната употреба на алкохол води до проблеми с ерекцията и преждевременна еякулация. Също така алкохолът води до сънливост, а когато на човек му се спи, сексът определено не му е приоритет.

 

Ако не искате да имате проблеми в леглото, хранете се здравословно и спортувайте. Не прекалявайте с храната по празниците, защото натрупването на излишни мазнини също намалява желанието за секс.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия