Как да избереш момчето за теб според месеца ти на раждане? [част първа]

2013-12-13 22:42:00
Как да избереш момчето за теб според месеца ти на раждане? [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Човек винаги се чуди коя ли е най-подходящата половинка за него. Това е нормално, защото всички искаме да срещнем перфектния човек за нас и да бъдем щастливи с гаджето. Принципно няма правило, което да ти казва кога и къде ще срещнеш любовта на живота си. Сега ще разкажем на женската част от човечеството кой е най-подходящият мъж за нея, според месеца ти на раждане.

 

Ако си родена през януари. Жените, които са родени през този месец, са силни, независими, умни и притежават аналитична мисъл. Те са родени да бъдат лидери и са много креативни. Открояват се от тълпата, защото са нива над останалите. Затова, ако януари е твоя месец, имаш нужда от силен мъж, който да те вижда понякога и слаба, да знае от какво имаш нужда, но да не се възползва от теб. Мъжът, който е подходящ за теб, се грижи много за външния си вид и си пасвате и по това. Той не е по-малко уникален от теб. Той е открит човек, на който можеш да се довериш и да се облегнеш в труден момент. Когато имаш проблем и околните не забелязват, той ще е човекът, на когото ще се облягаш.

 

Ако си родена през февруари. Февруарските момичета са много интуитивни. Те са комуникативни и общителни, силният им вътрешен глас е много изявен при тях и те често му се доверяват. Ако си родена през втория месец от годината трябва да си намериш мъж, който умее да комуникира също така добре, като теб. Той трябва да е любеобвилен, нежен и романтичен. Трябва да можете да си говорите и да умее да те разбира. Търси човек, който няма да те кара да избираш между него и приятелите ти или него и развитието ти (училище, университет).

 

 

Ако си родена през март. Жените, родени през женския месец, се възползват много успешно от всеки шанс, който им предложи живота. Те лесно се справят с кариерата и съумяват да направят състояние. Понякога им е трудно да се обвържат с един мъж, ако той не ги разбира и удовлетворява. Ако си родена през март, търси уверен, успял и здраво стъпил на земята мъж. Той не трябва да бъде обсебващ, защото няма да го изтърпиш и минута, жените, родени през този месец, са свободолюбиви.

 

 

Ако си родена през април. Дамите, които са родени през четвъртия месец от годината са много смели, креативни и интелигентни. Те са амбициозни и притежават особена харизма, която лесно омайва околните. Те винаги имат почитатели и са харесвани. Идеалният мъж за такава жена е верен, предан и много влюбен. Той трябва да умее да разбира потребностите на жената до себе си и да знае, че изневярата и предателството се наказват сурово.

 

Ако си родена през май. Тези жени са талантливи, артистични и привлекателни, домошарки са, обичат семейството си и то за тях е на първо място. Те вярват в брака и в ценностите на семейството, затова търсят сериозни партньори. Те не са момичета, които биха се отдали на забавление и безразборни връзки. Мъжът за тях трябва да е сериозен, стабилен, грижовен, да не се оплаква и да дава много любов.

 

Ако си родена през юни. Тези мацки са романтични, имат усет към изкуството и са много емоционални. Ужасно ревниви са и постоянно имат нужда от нови усещания и силна тръпка. Мъжът, подходящ за тези момичета, трябва много да се постарае, за да задържи юнска дама, но успее ли, значи си е струвало. Тя ще му даде много любов и ще го направи истински щастлив. Подходящият мъж трябва да е динамичен, енергичен, силен и амбициозен.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия