Кои са най-привлекателните части на женското тяло?

2013-12-05 19:00:00
Кои са най-привлекателните части на женското тяло?
freedigitalphotos.net

Представителките на нежния пол правят всичко възможно, за да изглеждат възможно най-добре и да привличат възможно най-много мъжки погледи. Някои от момичетата толкова държат на външния си вид, че са готови да се подложат на какви ли не неща, за да станат още по-привлекателни. Дали обаче всичко това е обосновано? Ако хвърлиш усилия в грешното направление, струва ли си? Виж кои части на женското тяло се харесват най-много от представителите на силния пол:

 

Лицето - всяко едно лице има своите красиви черти, но е факт, че някои се определят като по-хубави от други. Като цяло обаче за момчетата не е толкова важна красотата, колкото излъчването на едно момиче. Дори да не притежаваш най-красивото лице в училище, запомни, че е важно да си усмихната, ведра и позитивна личност, положителното излъчване привлича момчетата.

 

Гърдите - за мъжете гърдите на жените са нещо наистина ценно и свято. Представителите на силния пол обожават да ги пипат, целуват или просто да ги гледат и да им се наслаждават. И тук идва нещо много важно – големината и формата. Колкото разнообразни са по форма и размери женските гърди, толкова много са и мъжете, които харесват различни типове гърди. Така че се чувствай комфортно с тези свои форми. Подчертай ги с умерено деколте и колие, което да насочва вниманието към тях и не след дълго ще привлечеш момчета, харесващи гърди като твоите.

 

Кожата – момчетата обичат да целуват мека и нежна кожа. Именно тя кара мъжете да обхождат с устни тялото на жената и да се побъркват от нейния аромат. Затова грижи се добре за своята кожа. Без значение дали е по-светла или по-тъмна – тя е билетът към сексуалните желания на твоя Аполон. И това е научно обосновано. Кожата е най-важният орган в човешкото тяло. Освен, че е естествената преграда за останалите органи от микробите, тя привлича момчетата. Свежата и здрава кожа показва плодовитостта на жената. Това привлича мъжете на подсъзнателно и първично ниво, като им обещава здраво поколение.

 

 

Косата - хубавата коса не може да остане незабелязана. Мъжете обичат да прекарват пръсти през нея, да я галят и да усещат аромата й. Всяка една жена трябва да поддържа косата си, защото тя я прави привлекателна. Лъскавата и гъста коса също изпраща сигнали към мъжете на подсъзнателно ниво. Тя крещи: „Ще ти дам наслади и усещания както никоя друга."

 

Очите - очите на една жена наистина са доста важни за мъжете. Те обичат красивите очи, обичат да гледат в тях и понякога един изкусителен женски поглед е в състояние да ги докара до необуздана възбуда. Не иска ли това всяко влюбено момиче?

 

Дупето - няма мъж, който да не харесва красиви женски дупета. Представителите на силния пол обичат да ги пипат, да ги усещат, а понякога просто да ги сграбчат здраво с ръцете си. Голямо или малко, щръкнало или плоско, мъжете обожават тази област.

 

Пъпът - не се знае защо, но мъжете харесват женския пъп. Може би защото там е зоната на талията. Не се чувствай задължена да си поставяш обеца или да си правиш татуировка там. Достатъчно е да дойде лято и да обуеш дънки с ниска талия. Момчетата ще бъдат привлечени моментално.

 

Раменете и вратът - мъжете обичат да докосват женските рамене и да целуват врата на една дама. Тези части на тялото определено привличат със своето съвършенство.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FTanimation
преди 10 години

Нищо не казахте за зъбките! Най-важното според мен! Няма нищо по-хубаво в една жена от красива, подредена и здрава усмивка! Символ на перфектна хигиена!

the_world_around_me
преди 10 години

Че то почти не остана нещо .. ;д

SHPAIdURmeN
преди 10 години

+ Краката :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия