Как да разбереш дали те харесва? [част втора]

2013-11-29 15:15:00
Как да разбереш дали те харесва? [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

На всяко момиче се е случвало да се колебае дали отсрещната страна проявява интерес. Понякога е наистина трудно да прецениш дали момчето, с което излизаш е наистина лудо по теб. Някои момчета могат да бъдат трудни за разгадаване. Не толкова трудни колкото момичетата, но все пак предизвикателство. Проблемът е, че няма начин да се знае със сигурност дали някой те харесва. Всяка ситуация е различна, всеки човек е различен и винаги има изключения.

 

Но тук е добрата новина: има неща, които повечето момчета правят, когато харесват едно момиче. Ако прави едно от тези неща, то вероятно не означава много; ако той прави 4-5 от тях, значи има висок шанс да те харесва. Не е гарантирано, но е много вероятно. Просто трябва да знаеш какво да търсиш.

 

Държи се по-зряло и уважително, когато сте заедно. Момчетата, особено в тийн годините, могат да са много непораснали, лигави и да си се държат „по момчешки". Ако се държи добре, уважително и кавалерски с теб, ако те изпраща и те защитава, значи наистина е хлътнал.

 

Прави ти комплименти за начина по който изглеждаш. „Много готини дънки" е момчешки израз на „Много си красива". Момчетата, когато нямат много опит, изпитват трудност да кажат на едно момиче, че е красиво и че им харесва. Затова ако ти прави комплименти, каквито и да е, това значи, че наистина те има за красива.

 

 

Когато каже някоя шега, ти си първият човек, когото той поглежда за реакция. Ако сте в компания и той каже нещо смешно, вероятно е да иска да разсмее теб. Важно е момчето да има чувство за хумор и по този начин той търси твоето одобрение.

 

Опитва се често да те засича по пътя към училище или си намира причина да се прибирате заедно. Дори да не живеете много близо, той пак търси поводи да те засича и да прекарва време с теб. Също така ако разпитва приятелките ти за теб означава, че се интересува. Знае, че те ще ти докладват веднага, но това не го плаши.

 

Той те докосва. В това число влизат дори едва доловимо докосване на ръцете ви, да те потупа по гърба, или уж шеговито да те сграбчи за раменете. Хората сме естествено привлечени от неща, които ни харесват - искаме да ги гледаме и докосваме. Ако усетиш желанието на момче да търси допир с теб повече от веднъж, това е огромен знак, че то те харесва .

 

Пита те какво мислиш за разни други момчета. Опитва се, по този начин, да разбере дали си харесваш някой друг и по метода на изключването да разбере дали не си привлечена от него. Или ако те пита те за съвети как да се държи с другите момичета. Тези въпроси биха могли да бъдат хитър начин за откриване на това, което ти харесва или не. Може и просто да се опитва да те накара да ревнуваш.

 

Той забелязва и запомня неща за теб, които повечето хора не правят. Рождения ти ден. Какви дрехи си носила в определен ден. Любимото ти телевизионно шоу. Кога и къде си срещнала най-добрата си приятелка. Всяко друго момче няма да си спомня , дори ако му кажеш. Този, който те харесва ще си спомня всичко .

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия