Партита за необвързани

2013-11-22 13:45:00
Партита за необвързани
Снимка: Dreamstime

Повечето хора си мислят, че да си необвързан е нещо лошо, но всъщност не е така. Това да си нямаш половинка си има и своите предимства – разполагаш с повече свободно време, не е нужно да даваш обяснения къде си и с кого си и може да ходиш на най-различни партита, без да се притесняваш как ще реагира гаджето ти, ако решиш да отидеш само с приятели.

 

По цял свят се организират най-различни партита за необвързани. Хората определено ги намират за интересни и ги посещават, за да се забавляват и да се запознаят с нови хора.

 

 

В днешно време е много лесно да потърсиш подходяща половинка в интернет. Влизаш във Facebook профила на свой приятел и започваш да разглеждаш неговия friends list. Е, същото може да го правиш и на някои партита, където всеки посетител има снимка, кратка информация и плик за съобщения на „стената на запознанствата“. По този начин може спокойно да пишеш на човека, който е привлякъл вниманието ти или да пишеш на такъв, който не си успял/а да видиш сред тълпата, но си харесал/а на снимки.

 

14 февруари определено не е любимият празник на необвързани /а и не се нрави и на доста обвързани!/. Хубавото е, че съществува още един празник на същата дата – Трифон Зарезан. Той се празнува масово, защото при него се изразява любовта, но не към половинката, а към алкохола. А и всеки знае, че любовната мъка се дави най-добре в алкохол. Не, че ви го препоръчваме! Вместо да се депресирате у дома, че си нямате половинка, а е Св. Валентин, съберете се група необвързани приятели и си направете купон. Може да си разказвате забавни истории, свързани с бивши гаджета и потенциални половинки. Така хем ще сте на любовна тематика, хем няма да се депресирате излишно.

 

Парти „Ключ и катинар“ е подходящо за хората, които не знаят как да заговорят непознат/а. Доста мъже и жени имат този проблем. Те се притесняват, че ще използват глупави клишета и по този начин ще отблъснат човека, когото са харесали. Това парти ви дава възможността да се запознавате с максимален брой хора и да си имате перфектното извинение за това. На входа се раздават ключове на мъжете и катинари на жените. Когато един мъж отиде да заговори една жена, той пробва дали неговият ключ е за нейния катинар. Ако стане, двамата предават ключа и катинара и получават скромна награда. Ако ли пък не – мъжът продължава да търси, освен ако вече не си е харесал дамата, с която се е заговорил.

 

В някои части по света се организира т.нар. „светофар парти“. Какво представлява то? Всеки посетител получава гривна според статуса си – необвързаните са със зелени гривни, тези, които имат сложна връзка носят жълти гривни, а заетите са с червени. По този начин няма да останеш разочарован/а, ако дълго време флиртуваш с някого и накрая той/тя се окаже зает/а. Не, че не може човек да излъже още в началото и да е обвързан, но да е взел зелена гривна, предназначена за необвързани, но все пак организаторите разчитат на честността на участниците.

 

Парти „Ела с приятел“ (Bring A Friend Party) е едно наистина готино парти. Ако искаш да отидеш и да се забавляваш, може да прекрачиш прага, само ако си довел/а необвързан представител на срещуположния пол, към когото нямаш никакви интимни намерения. По този начин има баланс между момичета и момчета и шансът да се запознаете с половинката си значително нараства.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия