Когато си единственият самотник в компанията...

2012-07-15 15:17:00
Когато си единственият самотник в компанията...
Снимка: sxc.hu

Понякога може да бъде наистина неприятно да си единственият самотник в компанията. Всички излизат по двойки, държат се за ръце, целуват се... и ти сякаш не се вписваш в картинката. Това обаче не трябва да те притеснява.

 

Все някога и ти ще срещнеш любовта. Макар и досега това все още да не се е случило, трябва да се заредиш с търпение. Рано или късно и ти ще откриеш човека, който те прави щастлив/а. А дотогава... гледай по-позитивно на нещата.

 

 

Разбираемо е понякога да се чувстваш така, сякаш си излишен/излишна. Бъди сигурен/сигурна обаче, че твоите приятели въобще не те възприемат като такъв/такава, иначе изобщо нямаше да се занимават да излизат с теб и да те търсят.

 

Ако ти е писнало винаги да излизаш в компанията на двойки, помоли приятелите си всяка седмица или пък на всеки две седмици да си имате женска/мъжка вечер. Ако те не са съгласни, кажи им истината - че харесваш гаджетата им и се радваш за връзките им, но винаги, когато излизаш заедно с тях, се чувстваш неловко, тъй като си единственият/единствената необвързан/а. Може би това ще ги накара да уважат желанието ти.

 

Не пропускай и възможността да се запознаваш и срещаш и с други хора. Ако твоите приятели са твърде заети да излизат с половинките си, потърси контакт с други твои познати, за които знаеш, че са необвързани. Срещите с тях вероятно ще ти помогнат да осъзнаеш, че ти не си единственият самотник на земята и че няма нищо лошо или нередно в това да си нямаш гадже.

 

Не спирай да се оглеждаш за сродната си душа, но не драматизирай. Това, че все още не си срещнал/а момичето/момчето на мечтите си, не бива да те плаши. Всяко нещо с времето си.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия