Няколко неща, които мъжете мразят по време на секс

2013-11-21 12:16:00
Няколко неща, които мъжете мразят по време на секс
Снимка: Dreamstime

Никой не се ражда научен. Да, на има хора, на които някои неща им се отдават по-лесно, а за други трябва да се потрудят повече, за да постигнат добри резултати, но като цяло всеки трябва да положи усилия, за да бъде на ниво във всяко едно отношение – приятелство, работа, любов, спортни постижения и т.н. Да не забравяме и секса!

 

Факт е, че някои хора са добри в леглото, докато други трябва да прочетат известен брои статии и да се стараят, за да доставят максимум удоволствие на интимния си партньор. Но сега няма да говорим за нещата, които трябва да правите по време на секс, а за тези, които трябва да избягвате, за да не разочаровате половинката си:

 

 

Някои хора си падат по грубия секс, но те са значително по-малко от тези, които смятат грубостите за нещо унизително и антивъзбуждащо. Затова по-добре забравете за грубата любов, ако искате да правите качествен и задоволителен секс с партньора си.

 

Друго много важно по време на секс е да показвате на половинката си, че я желаете и ви възбужда. Нито мъжете, нито жените обичат да правят любов с човек, който лежи неподвижно и чака наготово. Първо, това е твърде егоистично и второ действа адски демотивиращо. Ако искате да получите разтърсващ оргазъм, ще трябва да се потрудите за него.

 

Въпреки че в доста статии се твърди, че мъжете обожават да ги докосват в областта около ануса, по-добре не рискувайте! Може и да му харесва, но ако не знаете със сигурност, наблегнете на други ерогенни зони, за които знаете със сигурност, че го възбуждат.

 

Хубаво е по време на секс да издавате някакви звуци и стонове, за да може партньорът ви да е сигурен, че ви харесват нещата, които правите. Но не прекалявайте! В порно филмите може да се пъшка доста, но все пак вие правите любов, а не се ******, нали? Затова полека с въздишките, за да не го изплашите или да убиете желанието му за секс. Същото се отнася и за мъжете. Жените също не обичат да правят любов с прекалено шумни мъже, на които си личи отдалеч, че преиграват.

 

Жените трябва да бъдат внимателни към пениса на партньора си. Когато мъжкият полов орган е в ерекция, не бива да го дърпате рязко напред-назад или наляво-надясно. Може да не знаете, но това е доста болезнено за представителите на силния пол.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SpiritInBlack
преди 10 години

Не бива да го дърпате рязко напред-назад или наляво-надясноХхахахаха , тва да не ви е скоростен лост рофл


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия