Няколко грешки, които допускаме по време на секс

2013-11-19 16:30:00
Няколко грешки, които допускаме по време на секс
Снимка: Dreamstime

За някои хора сексът е нужда, за други удоволствие, а за трети подходящ начин да изразят любовта си. И в трите случая човек изпитва положителни емоции, докато е в леглото си любимия си човек. Но дори по време на секс човек прави грешки, особено когато се притеснява. Вижте кои са най-често срещаните:

 

Не обръщаш достатъчно внимание на зърната – това се отнася както за жените, така и за мъжете. Представителите на силния пол са наясно с факта, че жените обожават целувките в областта на гърдите и зърната, но дамите често забравят, че в мъжките зърна има много нервни окончания и тяхното стимулиране доставя огромно удоволствие на господата.

 

Правиш секс само в леглото – ако човек иска да има хубав сексуален живот, то той трябва да даде всичко от себе си той да бъде разнообразен. Затова престанете да правите секс само в спалнята. Има толкова много места, където може да се отдадете един на друг – банята, планината, в колата и т.н.

 

 

Никога не поемаш инициативата за секс – хубаво е твоят партньор да вижда, че ти също го желаеш. Затова понякога трябва да поемаш инициативата в свои ръце. Това ще му/й подейства възбуждащо и ще си осигурите страхотни сексуални преживявания.

 

Сърдиш се, когато не стигнеш до оргазъм– ако виждаш, че партньорът ти не е егоист в леглото, но въпреки това не ти се получава и не можеш да свършиш, недей да го/я виниш. Просто следващият път се постарай да му/й покажеш какво те възбужда и какво ти харесва по време на секс. Няма как да очакваш от половинката си да ти чете мислите. Дори да сте от няколко месеца заедно, не е сигурно, че той/тя вече е наясно с всичките ти ерогенни зони. Ако има нужда – подскажи му/й!

 

Не изразяваш емоции по време на секс – никой не обича да прави секс с човек, който се държи безразлично в леглото. Колкото по-възбуден/а си, толкова по-възбуден ще бъде и твоят интимен партньор. Затова не си спестявай емоциите и се дръж така, както ти идва от вътре. Ако искаш да викаш – викай, ако искаш да дереш – дери, ако искаш да поемеш нещата в свои ръце – направи го! Прави това, което искаш, но нека бъде в реда на нещата и със съгласието на партньора ти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия