Любовта и зодията или какво издава зодиакалният ти знак? [част втора]

2013-11-20 10:00:00
Любовта и зодията или какво издава зодиакалният ти знак? [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки зодиакален знак се отличава със свои плюсове и минуси, някои са по-страстни, други по-спокойни и свити. Какво е общото между любовта и зодията ти?

 

Слънцето, Луната, Марс и Венера определят характера ни и личната ни емоционалност. Всеки знак показва дадено поведение. Както може би знаеш, Марс е планетата, която олицетворява мъжа и сексуалното желание. Венера е женската планета, планетата на любовта, забавлението и секса.

 

Сега ще ти представим всеки един зодиакален знак и ще можеш да определиш себе си и гаджето ти.

 

Везни. Везните са чувствителни и имат голяма интуиция. За тях е важно да се разбират с половинката си, да има любов и сътрудничество. Романтични са, хаотични, от една връзка в друга, но могат да са верни, ако си намерят партньор, който си струва. Харесва им да прелъстяват, любовната игра и разговорите за секса. Те са романтични любовници, но поемат инициативата.

 

 

Скорпион. Романтични, нежни и магнетични, чувствата им са дълбоки, но са егоисти. Скорпионите са любовчии, но обичат да притежават половинката си. Ненаситни са, не вярват, че може да има „достатъчно” в секса, винаги искат още и още. Скорпионите имат нужда да бъдат докосвани, имат нужда от ритъм, обожават досегът по кожата и да бъдат галени. Често пъти употребяват секса за да прелъстяват и да контролират. Нивото им на сексуално желание е над средното.

 

Стрелец. Това е знак, който е отворен, философски настроен и притежава дълбок идеализъм, смята, че любовта трябва да дава и свобода. Като останалите огнени знаци, стрелецът също е изпепеляващ и страстен. Неговото природно желание да научава, го прави един много любопитен любовник. Оптимист и ентусиаст, прелъстител и неспокоен. Винаги търси приключения , но е честен като приятел. Вярва, че във връзката не трябва да се губи идентичността и всеки може да бъде това, което иска.

 

Козирог. Козирозите се раждат „шефове”, те не се задоволяват да управляват собствения си живот и живота на половинката си, искат да го правят с живота на всички останали. Това е един устремен и амбициозен знак, способен да направи необходимото за да достигне всичко, което иска, дори в любовта. Резервирани, показват малко чувства, трудно им е да се чувстват обичани, също така и трудно се доверяват. Но зад ледената обвивка на козирога се крие гореща личност. Когато се отдаде на половинката си е любов завинаги и до край.

 

Водолей.  Забавни, интересни и впечатляващи. Не са прекалено романтични, нито емоционални, харесва им странното, екзотичното, оригиналното, всичко, което е модерно. Нямат табута, когато става въпрос за любов. Като цяло не са ревниви, нито имат чувство за притежание над другия. Имат нужда да споделят най-съкровените си чувства на половинката си и тя да ги изслуша и да им даде съвет.

 

Риби. Рибите са най-емоционалните и чувствителни представители на зодиака. Романтични, нежни, магнетични, мистериозни и неверни. Романтичните връзки имат голямо влияние върху живота на рибите, защото техните чувства са много дълбоки. Притежават чувствена природа, техните връзки се определят от емоцията и чувствителността. Когато се влюбят истински, се отдават напълно. Най-голямата им сексуална фантазия е секс във вода.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия